Canon i-SENSYS MF8580Cdw Specifikimet

LLOJI

Lloji i pajisjes

Të-gjitha-në-një me ngjyra lazer

Funksionet e disponueshëm

Printim, Kopjim, Skanim dhe Faks

PRINTER

Shpejtësia e printimit

Deri në 20 fnm ngjyra dhe mono (A4)

Metoda e printimit

Printim me dritë lazeri me ngjyra

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Ngjyra përafër: 14,5 sekonda ose më pak


Mono përafër: 14,5 sekonda ose më pak

Printimi nga të dyja anët

Automatik

Gjuhët e printerit

UFRII-LT, PCL 5c/6

Gërmat

45 fonte të shkallëzueshme

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas


10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (Zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Printim nga mediat e memorjes

Mediat e kujtesës të përdorushëm


USB memory key


Llojet e skedarëve të përdorshëm:


JPEG, TIFF

FOTOKOPJUES

Shpejtësia e kopjimit

Deri në 20 fnm ngjyra dhe mono (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

E zezë përafër. 15,5 sekonda ose më pak


Ngjyra përafër. 16,2 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Teks/Fotografi/Hartë (E paracaktuar),Teks/Fotografi/Hartë (cilësia), Imazhi i printuar, Tekst

Kopjim nga të dy anët

2-anësh në 2-anësh (automatik)

Kopjim i shumëfishtë

Deri në 99 kopje

Zvogëlimi / Zmadhimi

25-400% në rritje 1%

Karakteristika të tjera

Heqja e Kornizës, Ngjitje, 2 në 1, 4 në 1, Kopjimi i kartës së ID

FUNKSIONET E DERGIMIT

Skanim në serverin e skedës

JPEG, TIFF, PDF, Compact PDF

Skanim në e-mail ose i-Faks

PDF, Compact PDF¹

Skanim në pajisjen e memorjes USB

JPEG, TIFF, PDF, Compact PDF

SKANER

Lloji

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optik: Deri në 600 x 600 dpi


I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bit/24 bit (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA

Maks. Gjerësia e skanimit

216 mm

FAKS

Shpejtësia e Modemit

33,6kbps (Deri në 3 sekonda/faqe¹)

Modaliteti i marrjes

Vetëm Faks, Faks/Telefon me Zgjedhje Automatike, Mënyrë Përgjigjeje, Manual

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi


E mirë: 200 x 200 dpi


Fotografi: 200 x 200 dpi


E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi


Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 512 faqe¹

Numrat e shpejtë

Deri në 181 thirrje

Thirrjet në grup/destinacionet

Maks. 199 formime të numrit/ Maks. 199 destinacione

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 210 destinacione

Kopje rezervë e kujtesës

Rikuperim i përhershëm i memorjes të faksit (Rikupero me memorjen flesh)

Faks dyanësh

Po (Transmeto dhe Merr)

Karakteristika të tjera

Dërgimi i faksit në një numër tjetër, Përdorimi i Dyfishtë, Recepsioni nga Larg, Faks i PC (vetëm tekst), DRPD, ECM, Ritelefonimi automatik, Raportet e Veprimtarisë së Faksit, Raportet e Rezultatit të Veprimtarisë së Faksit, Raportet e Administrimit të Veprimtarisë së Faksit

TRAJTIMI I MEDIAVE

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë dhe Ushqyesi automatik i dokumentit (DADF)

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë


Sirtar me shumë funksione me 50 fletë


DADF 50-fletësh

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 250 fletë

Dalja e letrës

125 fletë

Llojet e mediave

Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër e rëndë, Letër transparente, Letër e veshur, Etiketë, Kartë indeksi, Zarf

Madhësia e mediave

Kaseta :


A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Deklaratë Zbatimi, Kartolinë, Format i Madh, Zarf (COM10, Monark, DL, ISO-C5, ISO-B5), Përmasa personale: Min. 100 x 148 mm Maks. 215.9 x 355.6 mm


Sirtari shumëfunksional:


A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Deklaratë Zbatimi, Kartolinë, Fletë e Madhe, Zarf (Monark,ISO-C5, ISO-B5), Përmasa personale: Min 76,2 x 127 mm Maks. 215.9 x 355.6 mm


ADF:


A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Deklaratë, Madhësi të personalizuara (Gje x Gja): 128 x 139.7 mm Maks 215.9 x 355.6 mm

Peshat e mediave

Kasetë: 60 deri 165 g/m² (opsional dhe standard)


Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 220 g/m²


ADF: 50 deri në 105 g/m²

NDËRFAQJA DHE PROGRAMI KOMPJUTERIK

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Shpejtësi e Lartë, 10BASE-T/100BASE-TX, Wireless 802.11b/g/n

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows 8/ Windows 7 / Server 2012¹/ Server 2008¹ R2/ Server 2008¹/ Server 2003¹/ XP/ Vista/ 2000


Mac OS X versioni 10.5.8 & e më sipër²


Linux³

Protokolli i Rrjetit

Printo:


LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6)


Skano:


Email, SMB, WSD-Scan(IPv4, IPv6)


Shërbimet e Aplikimit TCP/IP:


Bonjour(mDNS), HTTP, HTTPS, POP para SMTP (IPv4,IPv6)


DHCP, BOOTP, RARP, ARP+PING, Auto IP, WINS (IPv4)


DHCPv6 (IPv6)


Menaxhimi:


SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)


Siguria:


IEEE802.1X, SNMPv3, HTTPS, IPSEC


LDAP

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Presto! Menaxher Faqesh, Kuti Mjetesh MF, Remote User Interface (RUI); Mjet SSID, Menaxhim i ID-së të Departamentit

Printim me pajisje të lëvizshme

Printimi me Re i Google


Apple AirPrint


Aplikacion Canon Mobile Printing për iPAD dhe iPHONE


Aplikacion Canon Mobile Printing për Android¹

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Cikli i punës

Maks. 40.000 faqe në muaj ¹

Koha e ngrohjes

Përafër. 23 sekonda që nga ndezja

Kujtesa

512 MB (e ndarë)

Paneli i kontrollit

LCD me ndriçim me ngjyra me 7 linja

Dimensionet me sirtaret (Gj x Th x L)

430 mm x 484 mm x 479 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

674 mm x 1327 mm x 851 mm

Pesha

Përafër. 31 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1200 W


Në Pritje: Afërsisht 23 W


Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1,0 W¹


Konsumimi Tipik i Energjisë (KTE):


0,9 kWh/javë (230V)


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i zërit¹:


Aktiv: 50,3 dB(A) ose më pak


Në pritje: I padëgjueshëm


Fuqia e tingullit¹:


Aktiv: 64,9 dB ose më pak


Në pritje: 36,5dB ose më pak

PJESËT E KONSUMUESHME

Fishekë boje

Fishek boje 718 E zezë (3.400 faqe ¹) ²


Fishek boje 718 Cianike (2.900 faqe ¹) ²


Fishek boje 718 E purpurtë (2.900 faqe ¹) ²


Fishek boje 718 E verdhë (2.900 faqe ¹) ²


Kuti boje 718 E zezë VP (6.800 faqe ¹) ²

PAJISJE SHTESË/ OPSIONE

Artikuj

NJESIA E USHQIMIT ME KASETE V1 (kasetë me 250 fletë)


KABLLO E GJATË E TAKEMIT TELEFONIK 6 (Aparati telefonik)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ i-Fax nuk mbështetet

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Skanimi në rrjet nuk është i përdorshëm


² Vetëm shpërndarja në Internet


³ Vetëm shpërndarja në Internet. Linux lejon vetëm printimin. Lëshimi i drajverit Qer 2013

¹ I disponueshëm në Qershor 2013

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19798


² Printeri dërgohet me kutitë fillestare të bojës: E zezë 1.200 faqe C/P/V: 1.400 faqe

¹ Kur është në modalitetin me valë, konsumi do të jetë 2W

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit