Canon i-SENSYS MF8580Cdw

i-SENSYS MF8580Cdw

Një pajisje multifunksionale rrjeti e lartë me lidhje Wi-Fi dhe printim nga pajisjet e lëvizshme. Është e lehtë për tu përdorur dhe veçoritë produktive lejojnë që biznesi juaj të përqendrohet në detyrat e përditshme.

Përfitimet

  • Printim me ngjyra në rrjet auto duplex, kopjim, skanim dhe faks
  • Gati për rrjet dhe Wi-Fi me mbështetje PCL 5c/6
  • Apple AirPrint™ dhe Google Cloud Print
  • 20 fnm printim mono dhe me ngjyra
  • Taste të zgjidhjes për skanimin, kopjimin ekonomik dhe printimin e sigurtë të thjeshtë
  • Ekran LCD me 7 rreshta
  • Skanim në e-mail, dosje në rrjet dhe USB memory key
  • Efikas në energji

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon i-SENSYS MF8580Cdw

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS MF8580Cdw, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

User friendly colour display

Ekran me ngjyra i lehtë për përdoruesin

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Network scanning

Skanimi i rrjetit

Duplex Automatic Document Feeder

Ushqyes Automatik Dokumentesh Dupleks

Scanning shortcut key

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

Paper Save Copy shortcut key

Butoni për përdorimin shkurtor Paper Save Copy

USB connection

Lidhje USB

Use and share over network

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

Colour Copy

kopje ngjyra

High print quality

Me cilësi të lartë të shtypura

Super G3 FAX

FAKS Super G3

+1 Optional Paper Cassette

+1 Kasetash opsional Letra

PCL Printing

Printim PCL

Scan to USB key

Skanim në USB

Professional Scan quality

Kualiteti profesional i skanimit

Scan to email & folder

Skano në email dhe dosje

Secure print

Printim i sigurt

Hapat e tjerë

Zgjidhje Portative

Printoni me lehtësi nga pajisjet celulare

Easy Service Plan

Plani i thjeshtë i shërbimit

Për qetësinë e plotë të mendjes, ruani investimin tuaj në Canon.