Canon i-SENSYS MF8540Cdn

i-SENSYS MF8540Cdn

Një pajisje e përshtatshme rrjeti multifunksionale me ngjyra me printim nga pajisjet e lëvizshme. Lejon biznesin tuaj që të rritë produktivitetin e tij me veçoritë e saj të lehta për tu përdorur.

Përfitimet

  • Printim me ngjyra, kopjim dhe skanim automatik nga të dyja anët
  • Gati për rrjet me mbshtetje për PCL 5c/6
  • Apple AirPrint™ dhe Google Cloud Print
  • 20 fnm printim mono dhe me ngjyra
  • Taste të zgjidhjes për skanimin, kopjimin ekonomik dhe printimin e sigurt e të thjeshtë
  • Ekran LCD me 7 rreshta
  • Skanim në e-mail, dosje në rrjet dhe USB memory key
  • Efikas në energji

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS MF8540Cdn

Të-gjitha-në-një produktive, që kursen hapësirën


Rritni produktivitetin me këtë pajisje multifunksionale që ndahet lehtësisht, e cila përshtatet shumë mirë me rrjetin tuaj dhe suporton printim nga pajisjet e lëvizshme. I lehtë për tu përdorur, ekrani i qartë me ngjyra me 7-rreshta shfaq të gjitha informacionet për të cilat ka nevojë përdoruesi. Kjo të-gjitha-në-një kombinon printimin, kopjimin dhe skanimin.

Ndarje e thjeshtë


Nuk janë të pakta mënyrat për tu lidhur me i-SENSYS MF8540Cdn, qoftë nëse e bëni nga tavolina, me pajisje të lëvizshme, tablet ose cloud. Apple AirPrint™ i integruar zbulon automatikisht printerin për të printuar dokumente direkt nga iPhone ose iPad. Aplikacioni i Canon Mobile Printing printon gjithashtu me valë në printer nga pajisja juaj Apple iOS. Kudo që të jenë përdoruesit ata mund të printojnë në këtë pajisje të-gjitha-në-një, me anë të Internetit, duke përdorur Google Cloud Print.

Lidhshmëri fleksible


i-SENSYS MF8540Cdn është e gatshme për rrejtin dhe integrohet lehtësisht në operacionet e biznesit tuaj me anë të mbështetjes të saj për PCL5c/6 standarde për industrinë.

I shpejtë dhe kursen kohë


i-SENSYS MF8540Cdn sjell punë më të shpejtë, më produktive. Printimet dhe kopjimet e dokumenteve mono dhe me ngjyra në 20 faqe në minutë, të mbështetur nga një Furnizues Automatik të Dokumenteve Duplex me 50-fletë. Teknologjitë e para të Canon për Printimin e Shpejtë dhe një Kopjim i Parë i Menjëhershëm tregojnë se duhet shumë pak kohë për rezultatin.

Miqësor për përdoruesin


I projektuar për përdorim të thjeshtë, butonat me një prekje thjeshtësojnë përdorimin e veçorive të përdorura shpesh, përfshirë skanimin e shpejtë direkt në PC; kopjimin-eko për të kombinuar disa faqe në një printim të vetëm për të kursyer letra dhe para; një printim i sigurt për të mbrojtur dokumentet konfidenciale dhe uljen e mbetjeve duke prerë numrin e printimeve të padëshiruara. Fisheku i bojës të-gjitha-në-një thjeshtëson mirëmbajtjen dhe rrit besueshmërinë.

Ndarje e zhdërvjellët e dokumenteve


Kurseni kohë dhe punoni me më shumë efikasitet duke shpërndarë dokumentet tuaj duke përdorur funksionueshmërinë e DERGIMIT të Canon. Kjo skanon dhe i dërgon dokumentet direkt me email, në një folder rrjeti ose një pajisje memorjeje USB. Për fleksibilitet më të lartë, dokumentet e skanuar mund të dërgohen me email te përdoruesit e smartphone-ve dhe tablet-ve dhe pastaj të printohen në i-SENSYS MF8540Cdn duke përdorur printimin nga pajisjet e lëvizshme.

Kurseni energji dhe para


Teknologjia e Canon Sipas-Kërkesës ju kursen kohë dhe para pa ndikuar në performancën. I pajtuar me ENERGY STAR®, i-SENSYS MF8540Cdn ka një konsumim dominant në treg me vetëm 1 W në metodën e fjetjes.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS MF8540Cdn, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

User friendly colour display

Ekran me ngjyra i lehtë për përdoruesin

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Network scanning

Skanimi i rrjetit

Duplex Automatic Document Feeder

Ushqyes Automatik Dokumentesh Dupleks

Scanning shortcut key

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

Paper Save Copy shortcut key

Butoni për përdorimin shkurtor Paper Save Copy

USB connection

Lidhje USB

Use and share over network

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

Colour Copy

kopje ngjyra

High print quality

Me cilësi të lartë të shtypura

+1 Optional Paper Cassette

+1 Kasetash opsional Letra

PCL Printing

Printim PCL

Scan to USB key

Skanim në USB

Professional Scan quality

Kualiteti profesional i skanimit

Scan to email & folder

Skano në email dhe dosje

Secure print

Printim i sigurt

Hapat e tjerë

Zgjidhje Portative

Printoni me lehtësi nga pajisjet celulare

Plani i thjeshtë i shërbimit

Për qetësinë e plotë të mendjes, ruani investimin tuaj në Canon.

Easy Service Plan