Canon i-SENSYS MF729Cx

i-SENSYS MF729Cx

Bizneset mund të fitojnë një seri avantazhesh me këtë pajisje shumëfunksionale kompakte me laser me ngjyra A4. Veçoritë novatore si NFC për Printimin me prekje do t'ju ndihmojnë të administroni një biznes më efikas.

Përfitimet

  • Aftësi të mëdha në një hapësirë të vogël: pajisja e plotë shumëfunksionale me laser A4 me NFC
  • Shpejtësitë e printimit, kopjimit dhe dërgimit të fakseve me 20 faqe/min ju ndihmojnë të punoni me shpejtësi dhe me produktivitet
  • Ushqyesi i dyfishtë i dokumenteve me 50 fletë administron detyra të vështira
  • Ekrani me prekje dhe me ngjyra e bën të lehtë për të gjithë që të kenë akses te paketa e plotë e veçorive
  • Qëndrueshmëri dhe cilësi uniforme falë fishekëve të-gjithë-në-një që mund të ndërrohen me lehtësi
  • Mbështetja e përshtatshme për pajisjet celulare dhe renë kompjuterike e thjeshton punën tuaj në lëvizje
  • Teknologjia Printimi me prekje e NFC-së bën të mundur që të printoni nga tabletët dhe smartfonët e përputhshëm
  • Funksioni i printimit të sigurt i mbron me një kod PIN dokumentet tuaja delikate
  • Aftësitë e fuqishme të skanimit konvertojnë me lehtësi dokumente të shumta në formatet dixhitale
  • Mbështetja e rrjetit dhe fluksit të punës, përfshirë PCL5c/6, Adobe® PostScript® dhe uniFLOW

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS MF729Cx

Pajisja e plotë të-gjitha-në-një


Nëse kërkoni fuqinë e një pajisjeje të madhe shumëfunksionale, por në një pajisje kompakte, elegante dhe të besueshme, do të gjeni pikërisht atë që po kërkoni te i-SENSYS MF729Cx. Kjo pajisje të-gjitha-në-një me laser me ngjyra A4 ofron printimin, skanimin, kopjimin dhe dërgimin e fakseve, si dhe një seri aftësish për t'ju ndihmuar të punoni me më shumë lehtësi dhe shpejtësi. Koha e shpejtë e fillimit të punës, printimi në dy anë dhe skanimi me 20 faqe/min, si dhe një ushqyes i dyfishtë dokumentesh me 50 fletë, ju ndihmojnë të realizoni edhe detyrat më të vështira të printimit dhe skanimit me minimumin e përpjekjeve.

E lehtë në përdorim dhe në menaxhim


Të gjithë në zyrë do të shikojnë se është e lehtë të arrijnë rezultate të shkëlqyera nga pajisja e tyre MF729Cx, falë ekranit 8,9 cm me prekje me ngjyra të montuar përpara që e bën të lehtë aksesin te veçoritë e zgjeruara të pajisjes. Ruajtja e një cilësie uniforme nga pajisja juaj MF729Cx është po aq e lehtë: modeli i fishekut me ngjyra të-gjitha-në-një i Canon i zëvendëson menjëherë të gjithë përbërësit kryesorë, ndërkohë që ju lejon të porositni dhe të menaxhoni më pak artikuj.

E projektuar për punonjësit në lëvizje


Me MF729Cx, do të shijoni të njëjtën eksperiencë pa probleme kur jeni në zyrë si dhe jashtë saj - dhe kur punoni në kompjuter, në tablet ose në smartfonin tuaj. Mbështetja e plotë për iOS, Android, Google Cloud Print, Printimi me prekje (NFC) dhe Wi-Fi ju siguron lirinë e plotë që të punoni si dhe ku të dëshironi. Aplikacioni pa pagesë Canon PRINT Business (iOS/Android) i bën të gjitha këto opsione të arritshme pa asnjë vështirësi kur jeni në lëvizje dhe ju lejon të çiftoni dhe të printoni nga pajisjet e përputhshme me NFC-në. Për t'ju ofruar më shumë qetësi, Funksioni i printimit të sigurt ju lejon të printoni dokumente konfidenciale duke përdorur një kod PIN - edhe kur printoni nga pajisjet celulare.

Skanoni dhe ndani nëpërmjet resë kompjuterike


Skanimi i shpejtë dhe i fuqishëm i pajisjes MF729Cx i siguron biznesit tuaj një seri avantazhesh. Pse të mos e skanoni dhe t'i ndani dokumentet si dixhitale? Ose t'i ruani në një arkiv të përshtatshëm pa letra? Përveç integrimit të pandërprerë të skanimit me kompjuterin dhe pajisjet tuaja celulare, mund të skanoni drejtpërdrejt në adresa emaili, në dosje të rrjetit ose në njësi disku USB drejtpërdrejt nga pajisja juaj MF729Cx për sa më shumë elasticitet. Ju pëlqen të ndani dokumentet e skanuara nëpërmjet resë kompjuterike? Mjeti i skanimit MF dhe aplikacioni Canon PRINT Business lidhen me lehtësi me shërbimet e printimit dhe të ruajtjes në renë kompjuterike - kështu që mund të ndani dhe të printoni dokumente të rëndësishme nga çdo vend.

Aftësi të zgjeruara të rrjetit


Integrimi në rrjetet e teknologjisë së informacionit realizohet me lehtësi falë mbështetjes së pajisjes MF729Cx për gjuhët e printerit PCL5c/6 dhe Adobe PostScript, si dhe menaxhimi në largësi i bazuar në ueb. Mjediset e shërbimeve të menaxhuara të printimit do të përfitojnë nga përputhshmëria me sistemin e menaxhimit të daljes uniFLOW të Canon. Dhe me një seri veçorish të kursimit të energjisë për uljen e kostove totale, do të shikoni se pajisja MF729Cx është mjaft e preferuar edhe nga personat përgjegjës për buxhetin.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS MF729Cx, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

Colour Copy

kopje ngjyra

Duplex Automatic Document Feeder

Ushqyes Automatik Dokumentesh Dupleks

Use and share over network

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

Super G3 FAX

FAKS Super G3

USB connection

Lidhje USB

Colour Touch Panel

Paneli me prekje me ngjyra

+1 Optional Paper Cassette

+1 Kasetash opsional Letra

PCL Printing

Printim PCL

PostScript Printing

Printim PostScript

Network scanning

Skanimi i rrjetit

Scan

Skanim

Scan to USB key

Skanim në USB

Paper Save Copy shortcut key

Butoni për përdorimin shkurtor Paper Save Copy

Scanning shortcut key

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

Scan to email & folder

Skano në email dhe dosje

Secure print

Printim i sigurt

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

i-SENSYS Touch & Print

Printimi me prekje

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Pse të zgjidhni fishekë origjinalë të bojës për printerin laser të Canon

Zbuloni më shumë

2016-2017-3-year-warranty-campaign