Canon i-SENSYS MF628Cw Specifikimet

Lloji i pajisjes

Të-gjitha-në-një me ngjyra lazer

Funksionet e disponueshëm

Printim, kopjim, skanim dhe faks

PRINTER

Shpejtësia e printimit

Deri në 14 fnm ngjyra dhe mono (A4)

Metoda e printimit

Printim me dritë lazeri me ngjyra

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Ngjyra përafër: 18 sekonda ose më pak
Mono përafër: 18 sekonda ose më pak

Gjuhët e printerit

UFRII-LT

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (Zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Veçoritë e përparuara të printimit

Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF)
Mundësi për printim nëpër Cloud Google
iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business
Android; certifikuar nga Mopria, Canon Print Service Plug-in, aplikacion Canon PRINT Business

FOTOKOPJUES

Shpejtësia e kopjimit

Deri në 14 fnm ngjyra dhe mono (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Ngjyra përafër. 19 sekonda ose më pak
Mono përafër. 19 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Teks/Fotografi/Hartë (E paracaktuar),Teks/Fotografi/Hartë (cilësia), Imazhi i printuar, Tekst

Kopjim i shumëfishtë

Deri në 99 kopje

Zvogëlimi / Zmadhimi

25-400% në rritje 1%

Karakteristika të tjera

Heqja e Kornizës, Ngjitje, 2 në 1, 4 në 1, Kopjimi i kartës së ID

SKANER

Lloji

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optik: Deri në 600 x 600 dpi
I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Shpejtësia e skanimit

Mono: 14ipm (300x600dpi),
Me ngjyra: 14ipm (300x300dpi)

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bit/24 bit (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA

Maks. Gjerësia e skanimit

216mm

Skanim në Email

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme

Skanimi te kompjuteri

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme

Skanim në pajisje memorje USB

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme

Skanimi në FTP

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme

Skanimi në renë kompjuterike

TIFF/JPEG/PDF/PNG¹

iFAX

ITU-T.37

FAKS

Shpejtësia e Modemit

33,6kbps (Deri në 3 sekonda/faqe¹)

Modaliteti i marrjes

Vetëm Faks, Faks/Telefon me Zgjedhje Automatike, Mënyrë Përgjigjeje, Manual

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi
E mirë: 200 x 200 dpi
Fotografi: 200 x 200 dpi
E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi
Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 512 faqe¹

Numrat e shpejtë

Deri në 281 numra të shpejtë

Thirrjet në grup/destinacionet

Maks. 199 formime të numrit/ Maks. 199 destinacione

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 310 destinacione

Kopje rezervë e kujtesës

Rikuperim i përhershëm i memorjes të faksit (Rikupero me memorjen flesh)

Faks dyanësh

Yes (Transmit and Receive)

Karakteristika të tjera

Transferimi në numër faksi, Aksesi i dyfishtë, Marrja në largësi, Faksi në kompjuter (vetëm tekst), DRPD, ECM, Ritelefonimi automatik, Raportet e aktivitetit të faksit, Raportet e rezultatit të aktivitetit të faksit, Raportet e menaxhimit të aktivitetit të faksit

TRAJTIMI I MEDIAVE

Lloji i skanerit

Me shtrat të sheshtë dhe me ushqyes automatik të dokumenteve (SADF)

Futja e letrës (Standarde)

Kaseta me 150 fletë
Fole për futjen me dorë të 1 flete
ADF me 50 fletë

Dalja e letrës

125 fletë

Llojet e mediave

Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër e rëndë, Letër transparente, Letër e veshur, Etiketë, Kartë indeksi, Zarf

Madhësia e mediave

Kaseta :
A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Deklaratë Zbatimi, Kartolinë, Format i Madh, Zarf (COM10, Monark, DL, ISO-C5, ISO-B5), Përmasa personale: Min. 83 x 127 mm në Maks. 215,9 x 355,6mm
Fole e futjes me dorë:
A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Deklaratë Zbatimi, Kartolinë, Format i Madh, Kartë Indeksi, Zarf (COM10, Monark, DL, ISO-C5, ISO-B5), Përmasa personale: Min. 83 x 127 mm në Maks. 215,9 x 355,6mm
ADF:
A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Deklaratë, Madhësi të personalizuara (Gje x Gja): 128 mm x 139.7 mm, maks. 215,9 mm x 355,6 mm

Peshat e mediave

Kaseta: 60 deri në 163 g/m²
Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 220 g/m²
ADF: 50 deri në 105 g/m²

NDËRFAQJA DHE PROGRAMI KOMPJUTERIK

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX, Pa tel 802.11b/g/n, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows 10/ Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Server® 2012R2¹ / Server® 2012¹ / Server® 2008R2¹ / Server® 2008¹ / Server® 2003¹ / Vista
Mac OS X versioni 10.5.8 & sipër
Linux²

Protokolli i Rrjetit

Printo:
LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6)
Skano:
WSD-Scan(IPv4, IPv6)
Shërbimet e Aplikimit TCP/IP:
Bonjour(mDNS), HTTP, HTTPS,
DHCP, BOOTP, RARP, ARP+PING, Auto IP, WINS (IPv4)
DHCPv6 (IPv6)
Menaxhimi:
SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)
Siguria:
IEEE802.1X, SNMPv3, HTTPS, IPSEC

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Presto! Menaxheri i faqeve,
Shërbimi i skanimit MF,
Ndërfaqe Përdorimi në Distancë (RUI),
Mjet SSID,
Menaxhim ID Departamenti,
Mjet i Statusit të Tonerit,
Konsol Menaxhimi iW: Softuer me bazë serveri për menaxhim të centralizuar të një sërë pajisjesh
eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen, menaxhimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë.

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj

1500 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 30,000 faqe në muaj ¹

Koha e ngrohjes

Rreth 23 sekonda më pak nga ndezja

Kujtesa

512MB

Paneli i kontrollit

Ekran LCD 8,9 cm me prekje me ngjyra

Përmasat me sirtarë (Gj x Th x L)

430 mm x 484 mm x 429 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

674 mm x 1229 mm x 801 mm

Pesha

Rreth 26 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 900 W
Në Pritje: Afërsisht 20 W
Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1.0 W¹
Çelësi i energjisë joaktiv: 0,5 w ose më pak
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,4 kWh/javë (230V)
Koha e qetësisë që duhet për të kaluar në modalitetin e gjumit: 20-60 min (e paracaktuar: 20 min)
Koha joaktive që duhet për të bërë Fikje Automatike: 4 orë (standard)
Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i zërit¹:
Aktiv: 48 dB
Në pritje: I padëgjueshëm
Fuqia e tingullit¹:
Aktiv: 65,2 dB ose më pak (printimi me ngjyra) / 63,9 dB ose më pak (printimi bardhë e zi)
Në pritje: 43dB ose më pak

PJESËT E KONSUMUESHME

Fishekë boje

Kuti boje 731 E zezë (1.400 faqe ¹) ²
Kuti boje 731H E zezë (2.400 faqe ¹) ²
Kuti boje 731 Cianike (1.500 faqe ¹) ²
Kuti boje 731 E purpurtë (1.500 faqe ¹) ²
Kuti boje 731 E verdhë (1.500 faqe ¹) ²

PAJISJE SHTESË/ OPSIONE

Artikuj

KABLLO E GJATË E TAKEMIT TELEFONIK 6 (Aparati telefonik)

Shënimi në fund të faqes

¹ Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose Canon PRINT Business

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Skanimi në rrjet nuk është i përdorshëm
² Vetëm shpërndarja në Internet. Linux lejon vetëm printimin.

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Kur është në modalitetin me valë, konsumi do të jetë 2W

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19798
² Printeri dërgohet me kutitë fillestare të bojës me 800 faqe CPVZ (Cianike, E purpurtë, E verdhë dhe E zezë)