Canon i-SENSYS MF623Cn Specifikimet

Lloji i pajisjes

Të-gjitha-në-një me ngjyra lazer

Funksionet e disponueshëm

Printim, kopjim dhe skanim

PRINTER

Shpejtësia e printimit

Deri në 14 fnm ngjyra dhe mono (A4)

Metoda e printimit

Printim me dritë lazeri me ngjyra

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Ngjyra përafër: 18 sekonda ose më pak


Mono përafër: 18 sekonda ose më pak

Gjuhët e printerit

UFRII-LT

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas


10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (Zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Veçoritë e përparuara të printimit

Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF)


Mundësi për printim nëpër Cloud Google


iOS: aplikacioni AirPrint, Canon PRINT Business


Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

FOTOKOPJUES

Shpejtësia e kopjimit

Deri në 14 fnm ngjyra dhe mono (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Ngjyra përafër. 19 sekonda ose më pak


Mono përafër. 19 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Teks/Fotografi/Hartë (E paracaktuar),Teks/Fotografi/Hartë (cilësia), Imazhi i printuar, Tekst

Kopjim i shumëfishtë

Deri në 99 kopje

Zvogëlimi / Zmadhimi

25-400% në rritje 1%

Karakteristika të tjera

Heqja e Kornizës, Ngjitje, 2 në 1, 4 në 1, Kopjimi i kartës së ID

SKANER

Lloji

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optik: Deri në 600 x 600 dpi


I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Shpejtësia e skanimit

Mono: 14ipm (300x600dpi),


Me ngjyra: 14ipm (300x300dpi)

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bit/24 bit (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA

Maks. Gjerësia e skanimit

216mm

Skanim në Email

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme

Skanimi te kompjuteri

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme

Skanim në pajisje memorje USB

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme

Skanimi në FTP

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme

Skanimi në renë kompjuterike

TIFF/JPEG/PDF/PNG¹

TRAJTIMI I MEDIAVE

Lloji i skanerit

Me shtrat të sheshtë dhe me ushqyes automatik të dokumenteve (SADF)

Futja e letrës (Standarde)

Kaseta me 150 fletë


Fole për futjen me dorë të 1 flete


ADF me 50 fletë

Dalja e letrës

125 fletë

Llojet e mediave

Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër e rëndë, Letër transparente, Letër e veshur, Etiketë, Kartë indeksi, Zarf

Madhësia e mediave

Kaseta :


A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Deklaratë Zbatimi, Kartolinë, Format i Madh, Zarf (COM10, Monark, DL, ISO-C5, ISO-B5), Përmasa personale: Min. 83 x 127 mm në Maks. 215,9 x 355,6mm


Fole e futjes me dorë:


A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Deklaratë Zbatimi, Kartolinë, Format i Madh, Kartë Indeksi, Zarf (COM10, Monark, DL, ISO-C5, ISO-B5), Përmasa personale: Min. 83 x 127 mm në Maks. 215,9 x 355,6mm


ADF:


A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Deklaratë, Madhësi të personalizuara (Gje x Gja): 128 mm x 139.7 mm, maks. 215,9 mm x 355,6 mm

Peshat e mediave

Kaseta: 60 deri në 163 g/m²


Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 220 g/m²


ADF: 50 deri në 105 g/m²

NDËRFAQJA DHE PROGRAMI KOMPJUTERIK

Lloji i ndërfaqes

USB 2,0 Shpejtësi e lartë, 10BASE-T/100BASE-TX

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Server® 2012R2¹ / Server® 2012¹ / Server® 2008R2¹ / Server® 2008¹ / Server® 2003¹ / Vista


Mac OS X versioni 10.5.8 dhe më të lartë


Linux²

Protokolli i Rrjetit

Printo:


LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6)


Skano:


WSD-Scan(IPv4, IPv6)


Shërbimet e Aplikimit TCP/IP:


Bonjour(mDNS), HTTP, HTTPS,


DHCP, BOOTP, RARP, ARP+PING, Auto IP, WINS (IPv4)


DHCPv6 (IPv6)


Menaxhimi:


SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)


Siguria:


IEEE802.1X, SNMPv3, HTTPS, IPSEC

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Presto! Menaxheri i faqeve,


Shërbimi i skanimit MF,


Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),


Mjeti SSID,


Menaxhimi i ID-së së departamentit,


Mjeti i statusit të tonerit,


Konsola e menaxhimit iW: Softueri i bazuar në server për një menaxhim të centralizuar të grupit të pajisjeve


eMaintenance: sistemi RDS i integruar lejon shërbimet në largësi të eMaintenance si regjistrimi i matjeve, menaxhimi automatik i elementeve të konsumit dhe diagnostikimet në largësi.

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj

1500 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 30,000 faqe në muaj ¹

Koha e ngrohjes

Rreth 23 sekonda më pak nga ndezja

Kujtesa

512MB

Paneli i kontrollit

Ekrani LCD me ngjyra dhe me prekje 8,9 cm

Përmasat me sirtarë (Gj x Th x L)

430 mm x 484 mm x 429 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

674 mm x 1.229 mm x 801 mm

Pesha

Rreth 26 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 900 W


Në Pritje: Afërsisht 20 W


Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1.0 W¹


Çelësi i energjisë joaktiv: 0,5 w ose më pak


Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,4 kWh/javë (230V)


Koha e qetësisë që duhet për të kaluar në modalitetin e gjumit: 20-60 min (e paracaktuar: 20 min)


Koha e qetësisë që duhet për të kaluar në Fikjen automatike: 4 orë (e paracaktuar)


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i zërit¹:


Aktiv: 48 dB


Në pritje: I padëgjueshëm


Fuqia e tingullit¹:


Aktiv: 65,2 dB ose më pak (printimi me ngjyra) / 63,9 dB ose më pak (printimi bardhë e zi)


Në pritje: 43dB ose më pak

PJESËT E KONSUMUESHME

Fishekë boje

Kuti boje 731 E zezë (1.400 faqe ¹) ²


Kuti boje 731H E zezë (2.400 faqe ¹) ²


Kuti boje 731 Cianike (1.500 faqe ¹) ²


Kuti boje 731 E purpurtë (1.500 faqe ¹) ²


Kuti boje 731 E verdhë (1.500 faqe ¹) ²

Shënimi në fund të faqes

¹ Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose Canon PRINT Business

¹ Skanimi në rrjet nuk është i përdorshëm


² Vetëm shpërndarja në Internet. Linux lejon vetëm printimin.

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Kur është në modalitetin me valë, konsumi do të jetë 2W

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19798


² Printeri dërgohet me kutitë fillestare të bojës me 800 faqe CPVZ (Cianike, E purpurtë, E verdhë dhe E zezë)

¹ Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose Canon PRINT Business

¹ Skanimi në rrjet nuk është i përdorshëm


² Vetëm shpërndarja në Internet. Linux lejon vetëm printimin.

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Kur është në modalitetin me valë, konsumi do të jetë 2W

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19798


² Printeri dërgohet me kutitë fillestare të bojës me 800 faqe CPVZ (Cianike, E purpurtë, E verdhë dhe E zezë)