Canon i-SENSYS MF6140dn

i-SENSYS MF6140dn

Bëjeni printimi bardhë e zi të lehtë dhe të thjeshtë me këtë printer me elegant dhe cloud-ready 4 në 1. I shpejtë, punim me efikasitet energjie dhe printim 33fnm i cili ju kursen kohë dhe para.

Përfitimet

  • Apple AirPrint dhe Google Cloud Print
  • Printim bardhë e zi 33fnm
  • Skano për në USB
  • Printim & skanim automatik dy-anësh
  • Butona zgjidhjesh
  • Vlera KTE 1.3 KWh/javë
  • Funksionalitet SEND
  • Kapaciteti maks. 800-fletë

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon i-SENSYS MF6140dn

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS MF6140dn, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Network scanning

Skanimi i rrjetit

Duplex Automatic Document Feeder

Ushqyes Automatik Dokumentesh Dupleks

Scanning shortcut key

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

Paper Save Copy shortcut key

Butoni për përdorimin shkurtor Paper Save Copy

USB connection

Lidhje USB

Use and share over network

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

Copy

Kopjimi

User friendly LCD display

Lehtë për t'u përdorur LCD ekran

Super G3 FAX

FAKS Super G3

+1 Optional Paper Cassette

+1 Kasetash opsional Letra

PCL Printing

Printim PCL

Scan to USB key

Skanim në USB

Professional Scan quality

Kualiteti profesional i skanimit

Scan to email & folder

Skano në email dhe dosje

Secure print

Printim i sigurt

Hapat e tjerë

Zgjidhje Portative

Printoni me lehtësi nga pajisjet celulare

Plani i thjeshtë i shërbimit

Për qetësinë e plotë të mendjes, ruani investimin tuaj në Canon.

Easy Service Plan