Canon i-SENSYS MF515x Specifikimet

TIPI

Lloji i pajisjes

Mono Lazer gjithçka-në-një

Funksionet e disponueshëm

Printim, kopjim, skanim dhe faks

PRINTER

Shpejtësia e printimit

Një anë: Deri në 40 ppm (A4)


Dy anë: Deri në 20 ipm (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Rreth: 7,6 sekonda ose më pak

Printimi nga të dyja anët

Automatik

Gjuhët e printerit

UFRII, PCL 5e¹, PCL6, Adobe PostScript

Gërmat

93 fonte PCL


136 fonte PostScript

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas


10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (Zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Veçori të avancuara të printimit

Printim i Sigurt


Printoni nga pajisja e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)


Mundësi për printim nëpër Cloud Google


iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business


Android; certifikuar nga Mopria, Canon Print Service Plug-in, aplikacion Canon PRINT Business

FOTOKOPJUES

Shpejtësia e kopjimit

Një anë: Deri në 40 ppm (A4)


Dy anë: Deri në 20 ipm (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Rreth 9,7 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Tekst/Foto, Tekst/Foto (cilësia), Foto, Tekst

Kopjim nga të dy anët

2-anësh në 2-anësh (automatik)

Kopjim i shumëfishtë

Deri në 999 kopje

Zvogëlimi / Zmadhimi

25-400% në rritje 1%

Karakteristika të tjera

Heqja e Kornizës, Ngjitje, 2 në 1, 4 në 1, Kopjimi i kartës së ID

SKANER

Tipi

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optik: Deri në 600 x 600 dpi


I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Shpejtësia e skanimit

Një anë mono: 33ipm (300x300dpi)


Dy anë me ngjyra: 11ipm (300x300dpi)


Dy anë mono: 13ipm (300x300dpi)


Dy anë me ngjyra: 7ipm (300x300dpi)

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bit/24 bit (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA

Maks. Gjerësia e skanimit

216mm

Skanim në Email

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme

Skanimi te kompjuteri

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme

Skanim në pajisje memorje USB

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme

Skanimi në FTP

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme

Skanimi në renë kompjuterike

TIFF/JPEG/PDF/PNG¹

iFAX

ITU-T.37

FAKS

Shpejtësia e Modemit

33,6kbps (Deri në 3 sekonda/faqe¹)

Modaliteti i marrjes

Vetëm Faks, Faks/Telefon me Zgjedhje Automatike, Mënyrë Përgjigjeje, Manual

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi


E mirë: 200 x 200 dpi


Fotografi: 200 x 200 dpi


E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi


Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 512 faqe¹

Numrat e shpejtë

Deri në 281 numra të shpejtë

Thirrjet në grup/destinacionet

Maks. 199 formime të numrit/ Maks. 199 destinacione

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 310 destinacione

Kopje rezervë e kujtesës

Rikuperim i përhershëm i memorjes të faksit (Rikupero me memorjen flesh)

Faks dyanësh

Po (Transmeto dhe Merr)

Karakteristika të tjera

Transferimi në numër faksi, Aksesi i dyfishtë, Marrja në largësi, Faksi në kompjuter (vetëm tekst), DRPD, ECM, Ritelefonimi automatik, Raportet e aktivitetit të faksit, Raportet e rezultatit të aktivitetit të faksit, Raportet e menaxhimit të aktivitetit të faksit

TRAJTIMI I MEDIAVE

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë dhe Ushqyesi automatik i dokumentit (DADF)

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 500 fletë


Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë


DADF 50-fletësh

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 500 fletë x 2

Dalja e letrës

250 - fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, etiketë, kartolinë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta :


A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Madhësi personale: Min. 105 x 148 mm Maks. 215.9 x 355.6 mm


Sirtari shumëfunksional:


A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, Indexcard, zarf (COM10,Monarch,DL, C5), Madhësi personale: Min 76.2 x 127 mm Maks. 215.9 x 355.6 mm


ADF:


A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Deklaratë, Madhësi të personalizuara (Gje x Gja): 128 x 139,7 mm, maks. 215,9 x 355,6 mm

Peshat e mediave

Kaseta: 60 deri 120 g/m² (opsionale dhe standarde)


Sirtar shumë funksional: 60 deri në 199 g/m²


ADF: 50 deri në 105 g/m²

NDËRFAQJA DHE PROGRAMI KOMPJUTERIK

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Server® 2012R2¹ / Server® 2012¹ / Server® 2008R2¹ / Server® 2008¹ / Server® 2003R2¹ / Server® 2003¹ / Vista


Mac OS X versioni 10.6 e sipër


Linux²

Protokolli i Rrjetit

Printo:


LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6)


Skano:


Email, SMB, WSD-Scan(IPv4, IPv6)


Shërbimet e Aplikimit TCP/IP:


Bonjour(mDNS), HTTP, HTTPS, POP para SMTP (IPv4,IPv6)


DHCP, ARP+PING, Auto IP, WINS (IPv4)


DHCPv6 (IPv6)


Menaxhimi:


SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)


Siguria (me kabëll):


Filtrimi i IP/adresës Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, HTTPS, IPsec


Siguria (me valë):


WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(AES)

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Presto! Menaxheri i faqeve,


Shërbimi i skanimit MF,


Ndërfaqe Përdorimi në Distancë (RUI),


Mjet SSID,


Menaxhim ID Departamenti,


Mjet i Statusit të Tonerit,


Konsol Menaxhimi iW: Softuer me bazë serveri për menaxhim të centralizuar të një sërë pajisjesh


eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen, menaxhimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë.


Pajtueshmëri uniFLOW me uniFLOW Login Device Client të integruar

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

1,000 - 5,000 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 100,000 faqe në muaj ¹

Kujtesa

1GB

Paneli i kontrollit

Ekran LCD 8,9 cm me prekje me ngjyra

Përmasat me sirtarë (Gj x Th x L)

453 mm x 477 mm x 503 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

653 mm x 1 347 mm x 864 mm

Pesha

Rreth 24.3 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1470 W


Në Pritje: Afërsisht 12,4 W


Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0.8 W¹


Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 1,7 kWh/javë (230V)


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i zërit¹:


Aktiv: 54 dB


Në pritje: I padëgjueshëm


Fuqia e tingullit¹ :


Aktiv: 73 dB ose më pak


Në pritje: 53 dB ose më pak

PJESËT E KONSUMUESHME

Fishekë boje

Kutia 724 (6,000 faqe ¹)²


Kutia e bojës 724H (12,500 faqe ¹)²

PAJISJET SHTESË / OPSIONET

Artikuj

FUTESI I LETRËS PF-45 (kaseta me 500 fletë)


HANDSET-J1 (Aparat telefonik)


PAKETA E PRINITMIT TË BARKODEVE-E1


PAKETA E PRINITMIT TË BARKODEVE-E1E


COPY CARD READER-F1 (Sistem fizik i aksesit të kartës që kufizon aksesin për përdoruesit e autorizuar)


AKSESORI I LEXUESIT TË KARTËS SË KOPJIMIT-J1


MiCard Multi (Lexues karte për identifikim me RFID ose karta magnetike uniFLOW)


MiCard Plus (Lexues karte për identifikim me RFID ose karta magnetike uniFLOW)


PAKETA E AKSESORIT MiCARD-B1


COPY CONTROL INTERFACE KIT-C1 (Bën të mundur lidhjen (CCVI I/F) midis terminalit të kontrollit të kopjimit të palëve të treta dhe MFP-ve për përdorim të rikuperimit të kostos)


PLAIN PEDESTAL TYPE-L1

Shënimi në fund të faqes

¹ Vetëm komandat e mbështetura. Kërkohet drajver i palëve të treta ose printim nga aplikacioni.

¹ Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose aplikacionin Canon PRINT Business

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Skanimi në rrjet nuk është i përdorshëm


² Vetëm shpërndarja në Internet. Linux lejon vetëm printimin.

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Kur është në modalitetin me valë, konsumi do të jetë 1.5W

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752


² Printeri jepet me kutinë 724 (6,000 faqes)

¹ Vetëm komandat e mbështetura. Kërkohet drajver i palëve të treta ose printim nga aplikacioni.

¹ Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose aplikacionin Canon PRINT Business

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Skanimi në rrjet nuk është i përdorshëm


² Vetëm shpërndarja në Internet. Linux lejon vetëm printimin.

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Kur është në modalitetin me valë, konsumi do të jetë 1.5W

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752


² Printeri jepet me kutinë 724 (6,000 faqes)