Canon i-SENSYS MF512x

i-SENSYS MF512x

Printeri A4 laser multifunksional bardhë e zi MF512x është përshtatur për grupet e punës të ndërmarrjeve që kanë nevojë për aftësi të shpejta, cilësi profesionale në një pajisje kompakte të ndërtuar për punë fleksible.

Përfitimet

  • Printim me cilësi të lartë me shpejtësi 40ppm
  • Ekrani me prekje me ngjyra bën të mundur përdorimin e lehtë për të gjitha nivelet e përdoruesve
  • Mbështet printimin e sigurt me PIN
  • Printoni nga smartfonët dhe tabletat me mbështetjen për AirPrint, Mopria dhe aplikacionin Canon PRINT Business
  • Printimi automatik në dy anë pakëson mbetjet dhe shpenzimet e tepërta të pjesëve të konsumueshme
  • Printimi i shpejtë i faqes të parë shkurton kohën e pritjes dhe ndihmon në rritjen në maksimum të rendimentit të grupit të punës
  • Punoni me lehtësi me dokumentet nga larg përmes cloud
  • Aftësi të menaxhimit të pajisjes dhe rezultatit
  • I thjeshtë për t’u mirëmbajtur me kuti boje gjithçka-në-një

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS MF512x

Rritni në maksimum rendimentin në zyrë


Grupet e ndërmarrjeve të vogla në kërkim të një rritjeje rendimenti do të shikojnë se printeri A4 bardhë e zi multifunksional MF512x A4 është një zgjedhje e pakrahasueshme. Është i pajisur me veçori të fuqishme dhe aftësi të një printeri të madh multifunksional zyre por në një pajisje kompakte që është e letë për t’u akomoduar në të gjitha hapësirat. Skuadrat e ngarkuara do ta çmojnë printimin dhe fotokopjen me cilësi dhe shpejtësi të lartë deri në 40ppm. Ekrani me ngjyra bën të mundur përdorimin me lehtësi për të gjitha nivelet e përdoruesve; ndërkohë që një kapacitet letre prej 600 faqesh dhe printimi i faqes të parë nga ndezja i ndihmon skuadrat tuaja të punojnë më efektshëm. Dokumentet sensitive janë të mbrojtura duke përdorur funksionin Secure Print që i mbron dokumentet me PIN kur printoni nga një kompjuter ose pajisje portative.

Punim fleksibël


Falë mbështetjes të gjerë të MF512x për Apple AirPrint (iOS) dhe Mopria (Android, grupi juaj i punës mund të printojë nga çfarëdo pajisje që ka këto. Ata mund të kenë gjithashtu akses në një gamë të gjerë veçorish të avancuara me aplikacionin Canon PRINT Business dhe mund ta lidhni pajisjen me një llogari Google Cloud Print në pak sekonda.

Ndarje e avancuar dokumentesh


Skuadrat e ngarkuara mund të mirëpresin fleksibilitetin falë MF Scan Utility të MF512x (për kompjuterë/laptopë) dhe aplikacionit PRINT Business të Canon (për pajisjet portative) që bëjnë të mundur integrimin e lehtë në cloud. Skuadrat mund të përdorin shërbimet e tyre të preferuara të memories cloud, si Google Drive dhe DropBox, për të kapur, dixhitalizuar dhe ndarë dokumentet në çdo kohë dhe nga çdo vend.

Aftësi inteligjente lidhjeje në rrjet


Me një sërë aftësish elastike të lidhjes në rrjet, MF512x bëhet një shtesë perfekte e rrjetit të ndërmarrjes tuaj. Për më tepër, lidhja WiFi dhe Ethernet, mbështetja e plotë për PCL5e/6 dhe gjuhëve të printerit Adobe PostScript bëjnë të mundur integrimin e lehtë në flotën e pajisjeve tuaja. Shërbimet e menaxhuara të printimit do të shohin se aftësitë e shërbimeve në distancë dhe mbështetja për sistemin uniFLOW të Canon bëjnë të mundur menaxhim pa telashe.

Zotërim i lirë, i qëndrueshëm


Kur vareni nga printeri juaj multifunksional për cilësi dhe besueshmëri të vazhdueshme, MF512x nuk do t’ju zhgënjejë sepse dizajni i kutisë gjithçka-në-një i Canon i zëvendëson të gjithë komponentët kyçë njëherësh me çdo ndryshim toneri. Konsumi i energjisë dhe kostot e pjesëve të konsumueshme minimizohen falë konsumit të ulët të energjisë në metodat Sleep dhe Standby, printim automatik në dy anë dhe një veçorie të fikjes automatike për kursimin e energjisë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS MF512x, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

Duplex Automatic Document Feeder

Ushqyes Automatik Dokumentesh Dupleks

Colour Touch Panel

Paneli me prekje me ngjyra

PCL Printing

Printim PCL

PostScript Printing

Printim PostScript

Scan to USB key

Skanim në USB

Scanning shortcut key

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

Scan to email & folder

Skano në email dhe dosje

Secure print

Printim i sigurt

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Hapat e tjerë

Zgjidhje Portative

Printoni me lehtësi nga pajisjet celulare

Plani i thjeshtë i shërbimit

Për qetësinë e plotë të mendjes, ruani investimin tuaj në Canon.

Easy Service Plan

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.