i-SENSYS MF237w

Një printer laser mono 4-në-1 plotësisht i lidhur për zyra të vogla.

i-SENSYS MF237w Canon Office Black Printer

Printimi pa tela për zyrën tuaj të vogël

Një printer rrjeti laser mono i krijuar për të siguruar çdo gjë që duhet në një zyrë të vogël: printime, kopjime, skanime dhe fakse nga kompjuterët, smartfonët dhe tabletët.

Shikoni specifikimet e plota

MF237w_FRT

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

icon

Furnizues automatik dokumentesh

icon

Kopjimi

icon

FAKS Super G3

icon

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

icon

Panel me prekje

icon

Lidhje USB

icon

Kualiteti profesional i skanimit

icon

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

icon

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

icon

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Shikoni specifikimet e plota

MF237w_FRT

Pjesët e konsumit

Kutia e bojës 737

Merrni printime mono të bukura dhe pa vija me kutinë e bojës të-gjitha-në-një 737 që punon në mënyrë të përsosur me Canon i-SENSYS MF231, MF232w, MF237w, MF244dw, MF247dw dhe MF249dw për t'ju siguruar afro 2400 faqe (e matur sipas ISO/IEC 19752)

CRG-737

Aksesorët

Paketa e telefonit 6 (receptori i telefonit)

Receptor opsional telefoni për funksionin e faksit.

Telephone

Plani i lehtë i shërbimit: mbështetje e cilësisë premium

Kur blini një Plan të lehtë të shërbimit, ju garantohet një mbështetje dhe mbrojtje premium për produktin tuaj nga Canon. Ne ofrojmë një larmi shërbimesh të pakonkurrueshme në një gamë të gjerë paketash të konfiguruara paraprakisht të Planit të lehtë të shërbimit, nga instalimi e deri te riparimi dhe mirëmbajtja e produktit tuaj.

Lexoni më shumë

Bokeh

Promovimi i garancisë 3-vjeçare

Përqendrohuni te biznesi, falë qetësisë që ju ofron garancia jonë 3-vjeçare

Lexoni më shumë

3 year warranty

Hapat e tjerë

Ku të blini

Produktet përkatëse