Canon i-SENSYS MF217w Specifikimet

Lloji i pajisjes

Të-gjitha-në-një mono lazer

Funksionet e disponueshëm

Printim, fotokopje, skanim dhe faks

PRINTER

Shpejtësia e printimit

Deri në 23 fnm (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi me Rafinimin të Imazhit

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

6 sek ose më pak

DOUBLE SIDED PRINTING

Gjuhët e printerit

UFRII LT

Kufijtë e printimit

5 mm lart, poshtë, majtas dhe djathtas (masa të tjera përveç zarfit) 10 mm lart, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

FOTOKOPJUES

Shpejtësia e kopjimit

Deri në 23 fnm (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Rreth 9.0 ose më pak (A4)

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Tekst, Tekst/Fotografi, Tekst/Fotografi+, Fotografi

DOUBLE SIDED COPYING

Kopjim i shumëfishtë

Deri në 99 kopje

Zvogëlimi / Zmadhimi

25-400% në rritje 1%

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Karakteristika të tjera

Radhitje Memorie, 2 mbi 1, 4 mbi 1, Fotokopje Karte ID

SKANER

Lloji

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optik: Deri në 600 x 600 dpi


I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Thellësia e skanimit me ngjyra

24-bit

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN, WIA

Maks. Gjerësia e skanimit

216 mm

FAKS

Shpejtësia e Modemit

Super G3 33,6 kbps

Modaliteti i marrjes

Vetëm FAX, Me dorë, Përgjigje, Faks / Tel Automatik SW

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi


E mirë: 200 x 200 dpi


Fotografi: 200 x 200 dpi


E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 256 faqe¹

Numrat e shpejtë

Maks. 104 (duke përfshirë 4 numra me një prekje)

Thirrjet në grup/destinacionet

Maks. 103 destinacione

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 114 vende

Kopje rezervë e kujtesës

Ruajtje në Memorie Flesh

DOUBLE SIDED FAXING

Karakteristika të tjera

Përcjellje FAKSI, Përdorimi i Dyfishtë, Recepsioni nga Larg, PC FAX (vetëm TX), DRPD, ECM, Ritelefonimi automatik, Raportet e Veprimtarisë së Faksit, Raportet e Rezultatit të Veprimtarisë së Faksit, Raportet e Administrimit të Veprimtarisë së Faksit

TRAJTIMI I MEDIAVE

Lloji i skanerit

Me shtrat të sheshtë dhe me ushqyes automatik të dokumentit (ADF)

Futja e letrës (Standarde)

Sirtar me 250 fletë


ADF 35 fletë (80g/m² ose më pak)

Dalja e letrës

100 fletë

Llojet e mediave

E zakonshme, e rëndë, e ricikluar, transparente, etiketë, zarf

Madhësia e mediave

Sirtari:


A4, B5, A5, LGL, LTR, STMT, EXE, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, FLS, 16K, IndexCard, AFLS


Zarf: COM10, Monarch, C5, DL, Masa personale: Min. 76,2 x 210mm deri në Maks. 216 x 356mm


Sirtari shumëfunksional:


A4, B5, A5, LGL, LTR, STMT, EXE, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, FLS, 16K, IndexCard, AFLS


Zarf: COM10, Monarch, C5, DL, Masa personale (Min. 76,2 x 127 mm deri në Maks. 216 x 356mm)


ADF:


A4, B5, A5, B6, LTR, LGL


Min. 105 x 148mm deri në Maks. 356 x 216mm

Peshat e mediave

Sirtari: 60 deri në 163 g/m²


Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m²

NDËRFAQJA DHE PROGRAMI KOMPJUTERIK

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Hi-speed, 10BASE-T/100BASE-TX, Wi-Fi 802.11b/g/n

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows®8.1


Windows®8


Windows®7


Windows®XP


Windows®Vista


Windows® Server 2012 R2¹


Windows® Server 2012¹


Windows® Server 2008 R2¹


Windows® Server 2008¹


Windows® Server 2003¹


Mac OS X 10.5.8 ose më i ri


Linux²³

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Ndërfaqja e Përdoruesit nga Larg (RUI), Drajvër i printerit, Drajvër i faksit, Drajvër i skanerit, Kutia e veglave MF, Vegla e Librit të Adresave, Presto! PageManager, SSID Tool, Toner Status Tool

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Cikli i punës

Maks. 8.000 faqe në muaj

Kujtesa

256 MB

Paneli i kontrollit

Ekran me Prekje LCD me 6 rreshta B&Z

Përmasat me sirtarë (Gj x Th x L)

390mm x 441mm x 360mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

429mm x 490mm x 630mm

Pesha

Rreth 11.5 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

AC 220~240V: 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. më pak se 1270 W


Aktiv: Përafër. më pak se 500 W


Modaliteti në pritje: Rreth 5,4 W


Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1.6 W¹


Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,8 kWh/javë


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i tingullit¹:


Aktiv: 50dB (Metoda e qetë: 45dB)


Në pritje: I padëgjueshëm


Niveli i Fuqisë të Zhurmës¹:


Aktiv: 6.5B (Metoda e Qetë: 6.0B)


Në pritje: 43dB ose më pak

PJESËT E KONSUMUESHME

Fishekë boje

Kutia e bojës 737 (2,400 faqe¹)²

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Skanimi në rrjet nuk është i përdorshëm


² Vetëm shpërndarje në ueb, data e lëshimit Prill 2015


³ Vetëm ndihmë për printimin në Linux

¹ Metoda e gjumit: 2 w në Metodën Wi-Fi

¹ Testuar sipas ISO7779 dhe deklaruar për ISO9296.

¹ Printeri vjen me fishek fillestar boje për 1,700 fletë


² Mbështetur në ISO/IEC 19752