Canon i-SENSYS MF217w

i-SENSYS MF217w

I gatshëm për rrjet Wi-Fi dhe pajisje portative, ky mono laser Gjithçka-Në-Një ofron akses të lehtë nga rrotull zyrës. I mbushur me veçori për të shtuar produktivitetin, është i shpejtë dhe i lehtë për t'u përdorur dhe i efektshëm nga energjia.

Përfitimet

  • Mono laser Gjithçka-Në-Një gati për Wi-Fi, rrjet dhe pajisje portative
  • Printoni me lehtësi nga pajisjet iOS ose Android
  • Jini produktiv me shpejtësitë e printimit dhe fotokopjes prej 23fpm mono
  • Përdorim i thjeshtë me ekran të lëvizshëm, ekran me prekje dhe përdorim me një të prekur
  • Nuk ka nevojë të prisni me Printimin e Parë të Shpejtë

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS MF217w

Gjithçka-Në-Një produktiv, i lidhur për zyrat e vogla


Elegant dhe i lidhur mirë, ky printer mono laser Gjithçka-Në-Një me shpejtësi të lartë ofron funksione printimi, fotokopje, skanimi dhe faksi në një pajisje kompakte që kursen hapësirë. Me lidhjen Wi-Fi, Ethernet dhe portative për ndarje me lehtësi të funksioneve të ndarjes, plus cilësi printimi profesionale dhe përdorim të lehtë me ekran me prekje, është zgjidhja perfekte e tryezës për zyrat e vogla.

Wi-Fi për ndarje të thjeshtë


Lidhuni me lehtësi në mënyrën që dëshironi duke përdorur këtë pajisje gati për Wi-Fi, rrjet dhe pajisje portative. Apple AirPrint™ e integruar dhe mbështetja printimit Mopria™ gjen printerin automatikisht për dokumente printimi direkt nga iPhone ose iPad dhe pajisjet android të verifikuara me Mopria. Aplikacioni falas Canon Mobile Printing printon gjithashtu në printer nga pajisja juaj Apple iOS ose Android.

Printimi dhe kopjimi i shpejtë


Nuk ka nevojë të prisni makinerinë që të nxjerrë dokumentet, falë shpejtësisë 23fpm të printimit dhe fotokopjes mono laser dhe një Printimi të Parë të Shpejtë nga metoda e gjumit. Printimi, skanimi dhe fotokopja me shumë faqe është e thjeshtë falë kasetës të letrës me 250 fletë dhe një ADF të integruar me 35 fletë.

Rezultate me cilësi biznesi


Një kombinim i cilësisë të printimit prej deri në 1200 x 1200 dpi dhe toneri EF i Canon ofrojnë printime profesionale dhe fotokopje me tekst të qartë. Skanimi i mirë me ngjyra 9600x9600 dpi kap çdo detaj nga origjinalet. Dërgoni skanime në çdo PC me skanimin në rrjet.

Përdorim i shpejtë, i thjeshtë


I shpejtë dhe i thjeshtë për t'u përdorur, i-SENSYS MF217w ka një panel të lëvizshëm me ekran LCD të madh me prekje. Paneli mund të vendoset vertikalisht ose drejtuar lart për t'iu përshtatur mënyrës si punoni. Puna e efektshme e skanimit dhe e fotokopjes është e lehtë të konfigurohet duke përdorur butonat e shpejtë me një prekje.

Efikas në energji


Teknologjia e fiksimit Sipas Kërkesës e Canon virtualisht garanton mungesë të kohës për ngrohje dhe ndihmon në pakësimin e konsumit të energjisë pa ndikuar performancën. Me një klasifikim lider TEC, kjo pajisje konsumon vetëm 1.6 Wat në metodën e gjumit.

Modaliteti i Qetë


Për punim në një ambient të qetë, Metoda e Qetë siguron printim më pak të zhurmshëm - kështu mund të punoni pa shqetësuar të tjerët.

Fishek boje Të-gjitha-në-një


Kutitë e bojës Gjithçka-Një-Një të riciklueshme lehtësisht kombinojnë tonerin, rrotullën dhe njësitë e pastrimit për të pakësuar mirëmbajtjen, rritur besueshmërinë dhe pakësuar konsumin.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS MF217w, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Automatic Document Feeder

Furnizues automatik dokumentesh

Copy

Kopjimi

Use and share over network

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

Super G3 FAX

FAKS Super G3

USB connection

Lidhje USB

Network scanning

Skanimi i rrjetit

Quiet printing mode

Mënyra e qetë shtypje

Professional Scan quality

Kualiteti profesional i skanimit

Scanning shortcut key

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Tilting control panel

Paneli me kontrollin anim

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Touch panel

Panel me prekje

Hapat e tjerë

Zgjidhje Portative

Printoni me lehtësi nga pajisjet celulare

Plani i thjeshtë i shërbimit

Për qetësinë e plotë të mendjes, ruani investimin tuaj në Canon.

Easy Service Plan

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.