Canon i-SENSYS MF216n

i-SENSYS MF216n

Gati për rrjet dhe i mbushur me veçori të për të shtuar produktivitetin, ky mono laser Gjithçka-Në-Një i efektshëm nga energjia mund të ndahet me lehtësi nëpër zyrë, plus është i lehtë për t'u përdorur me kontrollin e lëvizshëm dhe me prekje.

Përfitimet

  • Mono laser Gjithçka-Në-Një gati për rrejt, elegant dhe kompakt
  • Printoni me lehtësi nga pajisjet iOS ose Android
  • Jini produktiv me shpejtësitë e printimit dhe fotokopjes prej 23fpm mono
  • Përdorim i thjeshtë me ekran të madh me prekje e të lëvizshëm
  • Nuk ka nevojë të prisni për printimet me Printimin e Parë të Shpejtë

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS MF216n

Gjithçka-Në-Një produktiv, i lidhur në rrjet për zyra të vogla


Ky printer mono laser Gjithçka-Në-Një elegant me shpejtësi të lartë ofron funksione printimi, fotokopje, skanimi dhe faksi në një pajisje kompakte që kursen hapësirë. Me lidhjen Ethernet për ndarje me lehtësi të funksioneve, plus cilësi printimi profesionale dhe përdorim të lehtë të ekranit me prekje, është zgjidhja ideale e tryezës për zyrat e vogla.

Printimi dhe kopjimi i shpejtë


Nuk ka nevojë të prisni makinerinë që të dalin dokumentet, falë printimit të shpejtë mono laser A4 dhe shpejtësisë të fotokopjes prej 23fpm dhe një Kohe të Shpejtë të Printimit të Parë nga metoda në gjumë. Skanimi dhe fotokopja me shumë faqe është e thjeshtë falë kasetës të letrës me 250 fletë dhe një ADF të integruar me 35 fletë.

Rezultate me cilësi biznesi


Një kombinim i cilësisë të printimit prej deri në 1200 x 1200 dpi dhe toneri EF i Canon ofrojnë printime profesionale dhe fotokopje me tekst të qartë dhe grafiqe të këndshme. Skanimi i mirë me ngjyra 9600x9600 dpi kap çdo detaj nga origjinalet. Dërgoni skanime në çdo PC me skanimin e thjeshtë në PC.

Përdorim i shpejtë me një të prekur


I shpejtë dhe i thjeshtë për t'u përdorur, i-SENSYS MF216n ka një panel ekrani praktik, me LCD me prekje të madh i cili ju tregon informacionet që ju duhen me një vështrim të shpejtë. Paneli mund të vendoset vertikalisht ose drejtuar lart për t'iu përshtatur mënyrës si punoni. Puna e efektshme e skanimit dhe fotokopjes është e thjeshtë për t'u konfiguruar falë butonave me një prekje, kështu është e lehtë të dërgoni skanime ose të kurseni letër duke fotokopjuar disa imazhe në një fletë.

Efikas në energji


Teknologjia e fiksimit Sipas Kërkesës e Canon virtualisht garanton mungesë të kohës për ngrohje dhe ndihmon në pakësimin e konsumit të energjisë pa ndikuar performancën. Me një klasifikim lider TEC, kjo pajisje konsumon vetëm 1.6 Wat në metodën e gjumit.

Modaliteti i Qetë


Kjo pajisje multifunksionale është e heshtur në metodën në pritje, ndërsa për punim në një ambient të qetë, Metoda e Qetë siguron printim më pak të zhurmshëm - kështu mund të punoni pa shqetësuar të tjerët.

Fishek boje Të-gjitha-në-një


Kutia e bojës Gjithçka-Në-Një e riciklueshme ofron punim pa nevojë për mirëmbajtje dhe rezultat të besueshëm me cilësi të lartë. Tonerat origjinale laser Canon, rrotullat dhe njësitë e pastrimit mund të ndërrohen në pak sekonda pa bërë zhurmë ose rrëmujë.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS MF216n, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Automatic Document Feeder

Furnizues automatik dokumentesh

Copy

Kopjimi

Use and share over network

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

Super G3 FAX

FAKS Super G3

USB connection

Lidhje USB

Network scanning

Skanimi i rrjetit

Quiet printing mode

Mënyra e qetë shtypje

Professional Scan quality

Kualiteti profesional i skanimit

Scanning shortcut key

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

Tilting control panel

Paneli me kontrollin anim

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Touch panel

Panel me prekje

Hapat e tjerë

Zgjidhje Portative

Printoni me lehtësi nga pajisjet celulare

Plani i thjeshtë i shërbimit

Për qetësinë e plotë të mendjes, ruani investimin tuaj në Canon.

Easy Service Plan

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.