Canon i-SENSYS MF212w

i-SENSYS MF212w

Ndani me lehtësi funksionet e printimit, fotokopjes dhe skanimit me këtë mono laser 3 në 1 me Wi-Fi, rrjet dhe i gatshëm për pajisje portative. I shpejtë, i lehtë për t'u përdorur dhe i efektshëm nga energjia, është i pajisur me një panel kontrolli të lëvizshëm dhe butona me një prekje.

Përfitimet

  • Mono laser 3 në 1 me Wi-Fi, rrjet dhe gati për pajisje portative: fotokopje, printim & skanim
  • Printoni me lehtësi nga pajisjet iOS ose Android
  • Jini produktiv me shpejtësitë e printimit dhe fotokopjes prej 23fpm mono
  • Nuk ka nevojë të prisni për printimet me Printimin e Parë të Shpejtë
  • Skanim dhe fotokopje më e shpejtë me butonat me një prekje

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS MF212w

3 në 1 i lidhur për zyra të vogla


Ky printer multifunksional mono laser i lidhur me shpejtësi të lartë dhe elegant ofron funksione printimi, fotokopje dhe skanimi brenda një pajisje kompakte që kursen hapësirën. Me lidhjen Wi-Fi, Ethernet dhe portative për ndarje me lehtësi të funksioneve të ndarjes, plus cilësi printimi profesionale dhe përdorim të lehtë, është zgjidhja perfekte e tryezës për zyrat e vogla.

Wi-Fi për ndarje të thjeshtë


Lidhni me lehtësi në mënyrën që dëshironi duke përdorur këtë pajisje me Wi-Fi, rrjet dhe gati për smartfonë Apple AirPrint™ e integruar dhe mbështetja standarde e printimit Mopria™ gjen printerin automatikisht për dokumente printimi direkt nga iPhone ose iPad dhe pajisjet android të pajtueshme me Mopria. Aplikacioni falas Mobile Printing i Canon printon gjithashtu pa tela nga printeri në pajisjen tuaj Apple iOS ose Android 4.

Printimi dhe kopjimi i shpejtë


Nuk ka nevojë të prisni makinerinë që të dalin dokumentet, falë printimit të shpejtë mono laser A4 dhe shpejtësisë të fotokopjes prej 23fpm dhe një Kohe të Shpejtë të Printimit të Parë nga metoda në gjumë.

Rezultate me cilësi biznesi


Një kombinim i cilësisë të printimit prej deri në 1200 x 1200 dpi dhe toneri EF i Canon ofrojnë printime profesionale dhe fotokopje me tekst të qartë dhe grafiqe të këndshme. Skanimi i mirë me ngjyra 9600x9600 dpi kap çdo detaj nga origjinalet. Dërgoni skanime në çdo PC me skanimin e thjeshtë në PC.

Përdorim i shpejtë, i thjeshtë


I shpejtë dhe i thjeshtë për t'u përdorur, i-SENSYS MF212w është praktik, me panel ekrani me 5 rreshta LCD i cili ju tregon informacionet që ju duhen me një vështrim të shpejtë. Paneli mund të vendoset vertikalisht ose drejtuar lart për t'iu përshtatur mënyrës si punoni. Puna e efektshme e skanimit dhe fotokopjes është e thjeshtë për t'u konfiguruar falë butonave me një prekje, kështu është e lehtë të dërgoni skanime ose të kurseni letër duke fotokopjuar disa imazhe në një fletë.

Efikas në energji


Teknologjia e fiksimit Sipas Kërkesës e Canon virtualisht garanton mungesë të kohës për ngrohje dhe ndihmon në pakësimin e konsumit të energjisë pa ndikuar performancën. Me një klasifikim lider TEC, kjo pajisje konsumon vetëm 1.6 Wat në metodën e gjumit.

Modaliteti i Qetë


Kjo pajisje multifunksionale është e heshtur në metodën në pritje, ndërsa për punim në një ambient të qetë, Metoda e Qetë siguron printim më pak të zhurmshëm - kështu mund të punoni pa shqetësuar të tjerët.

Fishek boje Të-gjitha-në-një


Kutitë e bojës Gjithçka-Një-Një të riciklueshme lehtësisht kombinojnë tonerin, rrotullën dhe njësitë e pastrimit për të pakësuar mirëmbajtjen, rritur besueshmërinë dhe pakësuar konsumin.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS MF212w, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Copy

Kopjimi

Use and share over network

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

USB connection

Lidhje USB

User friendly LCD display

Lehtë për t'u përdorur LCD ekran

Network scanning

Skanimi i rrjetit

Quiet printing mode

Mënyra e qetë shtypje

Professional Scan quality

Kualiteti profesional i skanimit

Scanning shortcut key

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Tilting control panel

Paneli me kontrollin anim

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Hapat e tjerë

Zgjidhje Portative

Printoni me lehtësi nga pajisjet celulare

Plani i thjeshtë i shërbimit

Për qetësinë e plotë të mendjes, ruani investimin tuaj në Canon.

Easy Service Plan

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.