Canon i-SENSYS MF211 Specifikimet

TIPI

Lloji i pajisjes

Të-gjitha-në-një mono lazer

Funksionet e disponueshëm

Printim, kopjim dhe skanim

PRINTER

Shpejtësia e printimit

Deri në 23 fnm (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi me Rafinimin të Imazhit

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

6 sek ose më pak

Gjuhët e printerit

UFRII LT

Kufijtë e printimit

5 mm lart, poshtë, majtas dhe djathtas (masa të tjera përveç zarfit) 10 mm lart, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

FOTOKOPJUES

Shpejtësia e kopjimit

Deri në 23 fnm (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Rreth 9.0 ose më pak (A4)

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Tekst, Tekst/Fotografi, Tekst/Fotografi+, Fotografi

Kopjim i shumëfishtë

Deri në 99 kopje

Zvogëlimi / Zmadhimi

25-400% në rritje 1%

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Karakteristika të tjera

Radhitje Memorie, 2 mbi 1, 4 mbi 1, Fotokopje Karte ID

SKANER

Tipi

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optik: Deri në 600 x 600 dpi
I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Thellësia e skanimit me ngjyra

24-bit

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN, WIA

Maks. Gjerësia e skanimit

216 mm

TRAJTIMI I MEDIAVE

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë

Futja e letrës (Standarde)

Sirtar me 250 fletë

Dalja e letrës

100 fletë

Llojet e mediave

E zakonshme, e rëndë, e ricikluar, transparente, etiketë, zarf

Madhësia e mediave

Sirtari:
A4, B5, A5, LGL, LTR, STMT, EXE, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, FLS, 16K, IndexCard, AFLS
Zarf: COM10, Monarch, C5, DL, Masa personale: Min. 76,2 x 210mm deri në Maks. 216 x 356mm
Sirtari shumëfunksional:
A4, B5, A5, LGL, LTR, STMT, EXE, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, FLS, 16K, IndexCard, AFLS
Zarf: COM10, Monarch, C5, DL, Masa personale (Min. 76,2 x 127 mm deri në Maks. 216 x 356mm)

Peshat e mediave

Sirtari: 60 deri në 163 g/m²
Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m²

NDËRFAQJA DHE PROGRAMI KOMPJUTERIK

Lloji i ndërfaqes

USB 2,0 Shpejtësi e lartë

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows®8.1
Windows®8
Windows®7
Windows®XP
Windows®Vista
Mac OS X 10.5.8 ose më i ri
Linux¹²

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Drajver printeri, Drajver skaneri, MF Toolbox, Presto! PageManager, Toner Status Tool

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Cikli i punës

Maks. 8.000 faqe në muaj

Kujtesa

128 MB

Paneli i kontrollit

LCD B&Z 5 rreshta

Përmasat me sirtarë (Gj x Th x L)

390mm x 441mm x 312mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

390mm x 490mm x 622mm

Pesha

Rreth 10.1 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

AC 220~240V: 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. më pak se 1270 W
Aktiv: Përafër. më pak se 500 W
Modaliteti në pritje: Rreth 3,2 W
Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1,6 W
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,7 kWh/javë
Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i tingullit¹:
Aktiv: 50dB (Metoda e qetë: 45dB)
Në pritje: I padëgjueshëm
Niveli i Fuqisë të Zhurmës¹:
Aktiv: 6.5B (Metoda e Qetë: 6.1B)
Në pritje: 43dB ose më pak

PJESËT E KONSUMUESHME

Fishekë boje

Kutia e bojës 737 (2,400 faqe¹)²

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Vetëm shpërndarja në Internet
² Vetëm shpërndarje në ueb, data e lëshimit Prill 2015

¹ Testuar sipas ISO7779 dhe deklaruar për ISO9296.

¹ Printeri vjen me kuti fillestare boje për 1.700 fletë
² Mbështetur në ISO/IEC 19752