Canon i-SENSYS MF211

i-SENSYS MF211

Mono laser i shpejtë dhe i efektshëm 3 në 1 i cili ofron funksione printimi, fotokopje dhe skanimi në një pajisje praktike dhe kompakte. Përdorimi është i lehtë falë një paneli kontrolli me anim dhe butonat e zgjidhjes me një prekje.

Përfitimet

  • Mono laser 3 në 1 kompakt dhe elegant: printim, fotokopje & skanim
  • Jini produktiv me shpejtësitë e printimit dhe fotokopjes prej 23ppm mono
  • Përdorim i lehtë me panelin e ekranit LCD të lëvizshëm
  • Nuk ka nevojë të prisni për printimet me Printimin e Parë të Shpejtë
  • Kapni çdo detaj me skanimet me ngjyra deri në 9600x9600dpi

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS MF211

3 në 1 i cili kursen hapësirën


Ky printer mono laser elegant dhe kompakt multifunksional me shpejtësi të lartë ofron funksione printimi, fotokopje dhe skanimi në një pajisje që kursen hapësirë. Me cilësinë profesionale të printimit dhe operimin e thjeshtë, është zgjidhja perfekte e tryezës për zyrat e vogla ose të shtëpisë.

Printimi dhe kopjimi i shpejtë


Nuk ka nevojë të prisni makinerinë që të dalin dokumentet, falë printimit të shpejtë mono laser A4 dhe shpejtësisë të fotokopjes prej 23ppm dhe një Kohe të Shpejtë të Printimit të Parë nga metoda në gjumë.

Rezultate me cilësi biznesi


Një kombinim i cilësisë të printimit prej deri në 1200 x 1200 dpi dhe toneri EF i Canon ofrojnë printime profesionale dhe fotokopje me tekst të qartë dhe grafiqe të këndshme. Skanimi i mirë me ngjyra 9600x9600 dpi kap çdo detaj.

Përdorim i shpejtë, i thjeshtë


I shpejtë dhe i thjeshtë për t'u përdorur, i-SENSYS MF211 është praktik, me panel ekrani me 5 rreshta LCD i cili ju tregon informacionet që ju duhen me një vështrim të shpejtë. Paneli mund të vendoset vertikalisht ose drejtuar lart për t'iu përshtatur mënyrës si punoni. Puna e efektshme e skanimit dhe fotokopjes është e thjeshtë për t'u konfiguruar falë butonave me një prekje, kështu është e lehtë të dërgoni skanime ose të kurseni letër duke fotokopjuar disa imazhe në një fletë.

Efikas në energji


Teknologjia e fiksimit Sipas Kërkesës e Canon virtualisht garanton mungesë të kohës për ngrohje dhe ndihmon në pakësimin e konsumit të energjisë pa ndikuar performancën. Me një klasifikim lider TEC, kjo pajisje konsumon vetëm 1.6 Wat në metodën e gjumit.

Modaliteti i Qetë


Kjo pajisje multifunksionale është e heshtur në metodën në pritje, ndërsa për punim në një ambient të qetë, Metoda e Qetë siguron printim më pak të zhurmshëm - kështu mund të punoni pa shqetësuar të tjerët.

Fishek boje Të-gjitha-në-një


Kutitë e bojës Gjithçka-Një-Një të riciklueshme lehtësisht kombinojnë tonerin, rrotullën dhe njësitë e pastrimit për të pakësuar mirëmbajtjen, rritur besueshmërinë dhe pakësuar konsumin.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS MF211, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Copy

Kopjimi

USB connection

Lidhje USB

User friendly LCD display

Lehtë për t'u përdorur LCD ekran

Quiet printing mode

Mënyra e qetë shtypje

Professional Scan quality

Kualiteti profesional i skanimit

Scanning shortcut key

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

Tilting control panel

Paneli me kontrollin anim

Hapat e tjerë

Produktet Përkatëse

Plani i thjeshtë i shërbimit

Për qetësinë e plotë të mendjes, ruani investimin tuaj në Canon.

Easy Service Plan

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.