Canon i-SENSYS FAX-L410

i-SENSYS FAX-L410

Kjo makinë e faksit e fortë, kompakte Super G3 lazer, me ekranin e saj të madh LCD, rendimentin e shpejtë dhe ADF nga të dyja anët automatik është ideal për përdorimin e përditshëm brenda secilit biznes.

Përfitimet

  • Makinë e faksit e fortë, kompakte Super G3
  • Kujtesë e madhe me 512 faqe*
  • Dërgim i shpejtë i faksit me 39 butona me një prekje dhe 200 butona të shpejtë të koduar
  • Printim, kopjim dhe dërgim faksi automatik nga të dyja anët
  • Shpejtësi e lartë e kopjimit dhe printimit lazer: 25 fnm
  • Mjaft i efektshëm në energji

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS FAX-L410

Dërgim faksi i shpejtë


Ky faks me shpejtësi të lartë, printer dhe makinë fotokopjuese ka një dizajn të fortë që e bën të përsosur për të trajtuar kërkesat e përditshme të një zyre të ngarkuar. Prodhueshmëria rritet pasi ka pak kohë të shpenzuar tek makina e faksit në pritje të dokumenteve. Disa fakse mund të merren shpejt pa bllokuar linjën, duke kursyer edhe më shumë kohë, me transmetime të shpejta që gjithashtu pakësojnë në mënyrë të konsiderueshme kostot telefonike.

Dërgim faksi më me rendiment, pa probleme


Nuk ka shqetësim nëse faksi juaj do të merret, nëse letra ose toneri mbarohen kur jeni larg zyrës, pasi Dorado do të ruajë fakset në kujtesën e madhe të tij me 512 faqe*. Për lehtësi të shtuar mund të skanoni fakset në kujtesë për t'i dërguar më vonë. Përdorimi i Dyfishtë do të thotë se kjo mund të bëhet edhe në të njëjtën kohë që janë duke u marë fakset që vijnë. Teknologjia unike e imazheve Cilësia Ultra e Lartë 256 gri e Canon siguron hollësi më të qarta në fakse, edhe kur diagramat ose fotografitë kombinohen me tekst.

Efektshmëri e rritur


Dorado thjeshtëzon përdorueshmërinë me ekranin e tij intuitiv, të madh LCD. Dërgimi i faksit është më i shpejtë përmes 39 butonave me një prekje dhe 200 butonave të shpejtë të koduar, që ruajnë numrat e përdorur rregullisht, në mënyrë që të mos keni nevojë t'u bini secilën herë. Kapaciteti i letrës prej 250 fletë minimizon kohën e shpenzuar duke rimbushur kasetën. Me një pajisje telefonike si standard, është e mundshme të merrni telefonata në të njëjtën linjë dhe të dërgoni fakse me dorë, e dobishme nëse keni nevojë t'i telefononi përdoruesit të makinës së marrjes së faksit fillimisht.

Përdorni më pak letër dhe pakësoni kohën e humbur


Printimi automatik nga të dyja anët kursen para duke zvogëluar përdorimin e letrës. Futësi automatik i dokumentave nga të dyja anët (DADF) gjithashtu e bën të thjeshtë të kopjoni dhe dërgoni me faks dokumentet me dy anë, pasi ata mund të skanohen në një përdorim.

Printim i shpejtë lazer


Përdorni Dorado,me shpejtësinë e madhe të tij të kopjimit dhe printimit lazer prej 25 fnm, si një printer shtesë lazer për grupin tuaj të punës. Nuk ka ka pritje as për printime, kopje ose marrjen e fakseve, pasi Printimi i Shpejtë i Faqes së Parë nga modaliteti i fjetjes do të thotë se nuk ka asnjë kohë ngrohje nga pritja.

Mjaft i efektshëm në energji


Kurseni energji dhe kohë nëpërmjet tipareve të qëndrueshme të Dorados. Ai është i kualifikuar Energy Star® dhe konsumon vetëm 1,4 vat në modalitetin e fjetjes. Fishekët e bojës Të-gjitha-në-një – ë kombinon tonerin, bojën dhe njësitë e pastrimit për të pakësuar kërkesën e mirëmbajtjes dhe për të rritur besueshmërinë – minimizojnë pjesët e konsumueshme dhe janë lehtësisht të riciklueshme.
* Sipas nr. të grafikut standart ITU-T. 1

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS FAX-L410, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Handset as standard

Celularësh si standard

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

Copy

Kopjimi

Duplex Automatic Document Feeder

Ushqyes Automatik Dokumentesh Dupleks

Super G3 FAX

FAKS Super G3

USB connection

Lidhje USB

User friendly LCD display

Lehtë për t'u përdorur LCD ekran

Broshura

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Pse të zgjidhni fishekë origjinalë të bojës për printerin laser të Canon

Zbuloni më shumë