Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

i-SENSYS FAX-L3000IP

Ky faks lazer për rrjet për shumë punë me funksionalitet faksimi, kopjimi dhe printimi është në gjendje që të përmbushë ngarkesat e punës më kërkuese. Funksionaliteti DËRGO opsional rrit produktivitetin dhe kompatibilitetin.

Përfitimet

  • Faks Super G3
  • Kujtesa standarde 1500-faqe*
  • Rrjeti i integruar & suport për PCL 5e/6
  • Kapaciteti maksimal i letrës 1100-fletë Duke përfshirë dhe kasetën opsionale
  • Siguri: Menaxhim me ID
  • 22cpm/ppm (A4)
  • Dupleks ADF (45 ipm/A4) 50-faqe
  • Funksionalitet DËRGO opsional**

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

Faksim i shpejtë i efektshëm


Ky faks i fuqishëm ofron maksimumin në efektshmërinë e faksimit për ndërmarrjet e mëdha. Modemi i faksit Super G3 transmeton dokumente me 3 sekonda për çdo faqe* kështu që kostot e telefonit reduktohen. Shumë fakse mund të merren pa bllokuar linjën duke kursyer më shumë kohë.

Printim dhe kopjim


Përfitoni nga printimi dhe kopjimi lazer profesional me 22 cpm/ppm (A4). Ka një Kohë të daljes së kopjes së parë më pak se 13 sekonda dhe virtualisht zero kohë ngrohje nga regjimi i fjetjes me performancë Printim i Parë i Shpejtë.

Dupleksim dhe ushqim automatik i dokumentit


Faksimi, kopjimi dhe printimi automatik nga të dyja anët rrit produktivitetin dhe ul kostot e letrës. Ushqyes automatik dupleks i dokumentit me 50-faqe mund të skanojë me një shpejtësi prej 45 imazhesh për minutë (A4). Ai është gjithashtu në gjendje që të skanojë dokumente A3 (vetëm simpleks).

rrjet i integruar


Rrjeti i integruar sjell printim produktiv nga rrjeti dhe faksim nga kompjuteri për të gjithë përdoruesit e lidhur në rrjetin tuaj. Një Ndërfaqe e Largët e Përdoruesit mundëson monitorim të thjeshtë të statusit të makinës. Suporti për PCL5e/6 siguron kompatibilitet të plotë me mjediset e printimit PCL.

Funksionalitet DËRGO opsional


Me funksionalitetin opsional DËRGO FAX-L3000IP vepron si një hub komunikimi qendror për shkëmbimin e dikumenteve të zyrës në mënyrë dixhitale, duke rritur efektshmërinë e rrjedhës së punës dhe produktivitetin. Përdoruesit mund të skanojnë dokumentet me ngjyra direkt në email, server në rrjet (SMB dhe FTP) ose Faks në Internet. Përcjellja e fakseve lejon përcjellje automatike ose të kushtëzuar të fakseve te destinacionet e tjera.

Furnizim i madhe letre


Furnizimi standard i letrës përbëhet nga një kasetë me 500 fletë dhe sirtar shumëqëllimësh me 100 fletë. Një kasetë opsionale me 500 fletë e çon këtë deri në një total prej 1100 fletësh për kërkesat e përdorimit shumë kërkues.

Siguri dhe kontroll shpenzimesh


Menaxhimi i departamenteve dhe ID së përdoruesve kufizojnë përdorimin e makinës për personelin e autorizuar dhe u lejojnë që të mbani një kontroll të rreptë për të gjitha kostot. Çdo departamenti dhe përdoruesi mund t'i caktohet një ID dhe fjalëkalim i ndryshëm, duke siguruar siguri të plotë.

Faksim pa rreziqe


Nëse letra ose toneri mbaron papritur, kujtesa standarde prej 1500-faqesh* ruan të gjithë dokumentet që vijnë për printim të mëvonshëm. Në rast të problemeve me energjinë, kopja rezervë e kujtesës ruan fakset dhe të dhënat e tjera për deri në tre orë.

Formimi i numrave shpejt


Formimi i numrave është i shpejtë dhe i thjeshtë, me 80 thirrje të shpejta me një prekje dhe 200 numra të futur (maksimumi 500)** për të ruajtur të gjithë numrat tuaj të rregullt të kontaktit.


* bazuar në Standardin ITU-T Nr. Tabelës. 1
** me kompletin opsional SEND

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS FAX-L3000IP, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

PCL Printing

Printim PCL

Copy

Kopjimi

Super G3 FAX

FAKS Super G3

USB connection

Lidhje USB

Use and share over network

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

+1 Optional Paper Cassette

+1 Kasetash opsional Letra

Duplex Automatic Document Feeder

Ushqyes Automatik Dokumentesh Dupleks

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Pse të zgjidhni fishekë origjinalë të bojës për printerin laser të Canon

Zbuloni më shumë