Canon i-SENSYS FAX-L170 Specifikimet

LLOJI I NJËSISË TË FAKSIT

Lloji

Printer i vetëm për faksimile & lazer

Pajtueshmëria

Grupi 3

Linja e aplikuar

PSTN

Shpejtësia e Modemit

33.6Kbps ( Super G3 )

Teknologjia e printimit

Printim me rreze laser

Lloji i skanerit

Ushqimi i fletës

FUNKSIONET E SKANIMIT TË FAKSIT

Futës automatik i dokumentit

30 fletë

Madhësia e dokumentit

Gjerësi - 216mm(Maks), 139,7mm(Min)


Gjatësi - 356mm(Maks), 127mm(Min)

Gjerësia efektive e skanimit

214mm

Shpejtësia e skanimit

Përafër. 3,4 sek për faqe


Përafër. 15,8 faqe për minutë

Rezolucioni i faksit

Deri në 200 x 400 dpi

Sistemi i përpunimit të imazhit

UHQ (Cilësi Mjaft e Lartë)

Gjysëmton

256 hije të shkallëzimit gri

FUNKSIONET E PRINTIMIT TË FAKSIT

Metoda e printimit

Printim me dritë lazeri

Shpejtësia e printimit

18 faqe për minutë

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

7,8 sek

Rezolucioni i printimit

600 x 400 dpi

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 600 dpi

Kapaciteti i letrës

150 fletë

Kutija e bojës e printimit

Kutia e bojës Të-gjitha-në-një CRG728

Prodhimi i kutisë së bojës

përafër. 2100 faqe ¹²

Printimi i faqeve të ngjitura

Po (Printim me kokë poshtë)

Kapaciteti i sirtarit të nxjerrjes së letrës

100 fletë

Lloji i materialit

E zakonshme, e rëndë, e ricikluar, transparente, etiketë, zarf

Madhësia e materialit

Kaseta:


A4, B5, A5, LGL, LTR, STMT, EXE, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, FLS, 16K, Kartolinë, Zarf: COM10, Monarch, C5, DL, E personalizuar (Min. 76,2 x 127 mm (Maks. 216 x 356mm)


ADF:


A4, B5, A5, B6, Letër, Ligjore, Formulim, Min. 127 x 139,7 mm (Maks. 216 x 356mm)

Gjerësia e printimit

206mm

Modaliteti i kursimit të tonerit

Po

Reduktim automatik imazhi në marrje

Po (rritje 100 deri 75%, 1%)

FUNKSIONET E TRANSMETIMIT DHE TË MARRJES

Shpejtësia e transmetimit

3 sekonda për faqe me modem 33.6Kbps ¹

Metoda e komprimimit

MH, MR, MMR

Transmetimi përmes Kujtesës

Po

Kujtesa e FAX-it

512 faqe ¹

Kopje rezervë e kujtesës

5 min

Marrja e kujtesës

Po

Mënyrë e Dyfishtë e Hyrjes

Po

Regjimi i korigjimit të gabimit (ECM)

Po

Transmetim i vonuar

Po ( 140 vendndodhje )

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 140 destinacione

Marrje

Po

Transmetimi nën adresë

Po

Gabim ri-transmetimi

Po

Transferim i faksit

Po

FUNKSIONET E SIGURISË DHE MENAXHIMIT

Marrje e detyruar e kujtesës

Po

Raportime

Raporti i Administrimit të Veprimtarisë (TX/RX),


Raporti i Rezultatit të Veprimtarisë

Koka e transmetimit

Po

Pjesa e poshtme e marrjes

Po

FUNKSIONET E TELEFONISË

Butona me një prekje

30

Përzgjedhje e koduar

100

Përzgjedhje e grupit

Maks. 129 formime të numrit / Maks. 129 destinacione

Përcaktimi i programit

Po

Rithirrje

Po ( automatik dhe manual )

Përcaktimi i kërkimit

Po

Kalim Automatik nga FAX në TEL

Po

Lidhje e Makinës së Përgjigjes

Po

Marje në distancë

Po

Çelës në kapje

Po

Pajisja telefonike

Po

Lloji

Standard

FUNKSIONET E FOTOKOPJIMIT

Rezolucioni i kopjimit

Modaliteti TEKST/FOTOGRAFI, modaliteti TEKST,


Modaliteti FOTOGRAFI: 600 dpi × 600 dpi

Shpejtësia e kopjimit ( Mono )

11,8 faqe për minutë

Kopjim i shumëfishtë

Deri në 99 kopje

Zmadhimi

50%- 200% në rritje 1%

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

FCOT: Më pak se 22,3 sek

KARAKTERISTIKA TË TJERA

Tipi i monitorit

LCD

Madhësia e monitorit

5 rreshta

Gjuhët e Ekranit LCD

23 gjuhë: (Anglisht/ Spanjisht/ Frëngjisht/ Italisht/ Hungarisht/ Holandisht/ Norvegjisht/ Polonisht/ Greqisht/ Estonisht/ Kroatisht/


Bullgarisht/ Portugalisht/ Sllovenisht/ Sllovakisht/ Finlandisht/ Suedisht/ Turqisht/ Rusisht/ Çekisht/ Danisht


Gjermanisht / Rumanisht)

Tasti i kursimit të energjisë

Po

FUNKSIONET E PRINTERIT

Ndërfaqja

USB 2.0 Shpejtësi e lartë

Gjuha e printerit

UFRII-LT

Kujtesa

64MB

Printer

Windows 2000/ XP/ VISTA/ 7


Versioni i sistemit të përdorimit Mac X 10.4.9 - 10.7.x¹


Linux ¹ ²

Drajvërat e dhënë

Drajvëri i printerit, Drajvëri i FAKSIT

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Cikli i punës

Maksimum 8000 faqe në muaj

Koha e ngrohjes

Përafër. 14 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e rikthimit

Përafër. 3,5 sekonda

Dimensionet (kaseta e mbyllur) Gj x L x Th

372 x 303 x 303 mm

INSTALLATION SPACE (TRAYS & HANDSET)

Hapësira e instalimit (përfshirë sirtarët)

572 x 724 x 520 mm

Pesha

Përafër. 8,8kg

Konsumi i energjisë

Maksimumi: 1020W


Aktiv: 400W


Gatishmëri: 10W


Fjetje: 1,5w


Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,6 kWh


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Fuqia e tingullit


Aktiv: 6,5 B


Në pritje: 4,3 B ose më pak


Presioni i tingullit:


Aktiv: 53dB


Në pritje: I padëgjueshëm

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 50 deri në 86°F (10 deri në 30°C)


Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10%), 50/60 Hz (±2 Hz)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752


² Dërgohet me kuti boje fillestare për 1.000 fletë

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Vetëm shpërndarja në Internet


³ Vetëm ndihmë për printimin në Linux.