Canon i-SENSYS FAX-L170

i-SENSYS FAX-L170

Ky faks kompakt Super G3 përdoret dhe mirëmbahet pa mundim. Duke ofruar efektshmëri të shkëlqyer të energjisë me një sferë të tipareve profesionale të faksit, është zgjidhja ideale për bizneset e vegjël dhe të mesëm.

Përfitimet

  • Faks kompakt dhe elegant Super G3
  • Kujtesë e faksit e transmetimit dhe marrjes me 512 faqe*
  • 30 butona me një prekje dhe 100 me kode me shpejtësi
  • Ushqyes Automatik i Dokumenteve me 30 faqe
  • Ekran LCD intuitiv i thjeshtë për t'u përdorur
  • Fishek boje Të-gjitha-në-një
  • Efikas në energji
  • Doreza e integruar

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS FAX-L170

Dërgimi i faksit i shpejtë dhe i efektshëm


Ky faks Super G3 mund të ulë kostot tuaja të komunimit në një minimum. Ai transmeton dokumente në aq pak sa 3 sekonda për faqe*. Ndërsa fakset dërgohen dhe merren brenda kohës më të shkurtër të mundshme, linja telefonike është e lirë.

Dërgimi i fakseve pa mundim


Nëse letra ose toneri mbarohen, një kujtesë me 512 faqe* ruan me siguri të gjitha dokumentet e marra, në mënyrë që të mund t'i printoni fakset më vonë. Për përdorimin më të thjeshtë, dokumentet e gjata mund të skanohen në kujtesë dhe të dërgohen automatikisht – duke kursyer kohë dhe para.

Dërgim i thjeshtë, i shpejtë


Edhe përdoruesit pa përvojë do t'a gjejnë i-SENSYS FAX-L170 të thjeshtë për t'u përdorur. Dërgimi nuk mund të jetë më i thjeshtë me 30 butona me një prekje dhe 100 me kode me shpejtësi, që ruajnë të gjithë numrat tuaj të rregullt. Një ekran LCD i qartë, intuitiv e bën faks veçanërisht të thjeshtë për t'u përdorur.

Rrjedhë pune më e thjeshtë


Përdoruesit mund të dërgojnë një faks ose të kopjojnë dokumente të gjata pa probleme, me një përdorim të vetëm, në vend që t'i futin ato një faqe me një herë – falë Ushqyesit Automatik të Dokumenteve me 30 faqe. Një sirtar i letrës me kapacitet 150 faqe gjithashtu kursen kohën e rimbushjes së letrës.

Printimi dhe kopjimi i shpejtë


Përdorni këtë faks si një printer lazer me rendiment prej 18 faqe në minutë përmes lidhjes me USB. Me teknologjinë Printimi i shpejtë i faqes së parë ka një kohë të shpejtë për ngrohje nga modaliteti i fjetjes. Gjithashtu mund të kopjoni dokumente prej 11,8 faqe në minutë.

Mirëmbajtja minimale


Fisheku i bojës Të-Gjitha-në-një i i-SENSYS FAX-L170, që përmban toner, cilindër dhe të gjitha pjesët thelbësore, mund të zëvendësohet brenda disa sekondash. Nuk ka asnjë rrëmujë ose vështirësi dhe duke përdorur një fishek boje autentik të Canon, mund të jeni të sigurtë për prodhimin e vazhdueshëm me cilësi të lartë.

Efektshmëri udhëheqëse e energjisë


Ky faks miqësor ndaj mjedisit ka një efektshmëri të energjisë udhëheqëse e kategorisë, duke konsumuar vetëm 1,5 vat në modalitetin e fjetjes.

Doreza e integruar


i-SENSYS FAX-L170 ka një dorezë të integruar për bërjen dhe përgjigjen e telefonatave, me kalimin automatik mes faksit dhe telefonit ndërmjet fakseve dhe telefonatave.

* Sipas nr. të grafikut standart ITU-T. 1

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS FAX-L170, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Copy

Kopjimi

Super G3 FAX

FAKS Super G3

USB connection

Lidhje USB

User friendly LCD display

Lehtë për t'u përdorur LCD ekran

Automatic Document Feeder

Furnizues automatik dokumentesh

Handset as standard

Celularësh si standard

Broshura

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Pse të zgjidhni fishekë origjinalë të bojës për printerin laser të Canon

Zbuloni më shumë