Canon i-SENSYS FAX-L150

i-SENSYS FAX-L150

Një faks kompakt dhe elegant që është i thjeshtë për t'u përdorur dhe mirëmbajtur. Duke siguruar performancën me rendiment, të besueshme me një sferë të tipareve profesionale të faksit, është një zgjidhje ideale për bizneset e vegjël dhe të mesëm.

Përfitimet

  • Faks kompakt dhe elegant Super G3
  • Kujtesë e faksit e transmetimit dhe marrjes me 512 faqe*
  • 15 butona me një prekje dhe 100 me kode me shpejtësi
  • Ushqyes Automatik i Dokumenteve me 30 faqe
  • Ekran LCD intuitiv i thjeshtë për t'u përdorur
  • Fishek boje Të-gjitha-në-një
  • Efikas në energji

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS FAX-L150

Dërgimi i shpejtë, me kosto të efektshme i faksit


Ulni kostot tuaja të komunikimit në një minimum me këtë faks Super G3, që transmeton dokumente në aq pak sa 3 sekonda për faqe*. Ndërsa fakset mund të dërgohen dhe merren në kohën më të shkurtër të mundshme, linja telefonike është e lirë.

Efektshmëri më e madhe


Një kujtesë prej 512 faqesh* ruan me siguri të gjitha dokumentet e marra, në mënyrë që të mund të printoni fakset më vonë nëse mbarohet letra ose toneri. Dokumentet e gjata gjithashtu mund të skanohen në kujtesë për t'u dërguar automatikisht, duke ulur kohën e transmetimit dhe kostot e faksit.

Përdorim i shpejtë, i thjeshtë


Dërgimi nuk mund të jetë më i thjeshtë, edhe për përdoruesit pa përvojë, ndërsa të gjithë numrat tuaj të rregullt përdoren nga 15 butona me një prekje dhe 100 me kode me shpejtësi. Një LCD i qartë, intuitiv me 5 rreshta e bën këtë fakt veçanërisht të thjeshtë për t'u përdorur.

Punë më me rendiment


Falë Ushqyesit Automatik të Dokumenteve me 30 faqe, përdoruesit mund të dërgojë një faks ose të kopjojnë dokumente të gjatë pa probleme, me një përdorim të vetëm, në vend që t'i futin ato një faqe me një herë. Një sirtar i letrës me kapacitet 150 faqe gjithashtu kursen kohën e rimbushjes së letrës.

Printimi dhe kopjimi i shpejtë


Përdorni këtë faks si një printer lazer me rendiment prej 18 faqe në minutë përmes lidhjes me USB. Me teknologjinë Printimi i shpejtë i faqes së parë ka një kohë të shpejtë për ngrohje nga modaliteti i fjetjes. Gjithashtu mund të kopjoni dokumente prej 11,8 faqe në minutë.

Mirëmbajtje e thjeshtë


i-SENSYS FAX-L150 ka një fishek boje Të-gjitha-në-një me kosto të efektshme, që përmban toner, cilindër dhe të gjitha pjesët thelbësore. Thjesht zëvendësoni fishekun e bojës brenda disa sekondash – nuk ka asnjë rrëmujë ose vështirësi. Përdorni një fishek boje autentik të Canon dhe mund të jeni të sigurtë për prodhimin e vazhdueshëm me cilësi të lartë

Efektshmëri e jashtëzakonshme e energjisë


Ky faks miqësor ndaj mjedisit ka një efektshmëri të energjisë udhëheqëse e kategorisë, duke konsumuar vetëm 1,5 vat në modalitetin e fjetjes.

* Sipas nr. të grafikut standart ITU-T. 1

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS FAX-L150, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Copy

Kopjimi

Super G3 FAX

FAKS Super G3

USB connection

Lidhje USB

User friendly LCD display

Lehtë për t'u përdorur LCD ekran

Automatic Document Feeder

Furnizues automatik dokumentesh

Broshura

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Pse të zgjidhni fishekë origjinalë të bojës për printerin laser të Canon

Zbuloni më shumë