Canon XC10

Kreativitet kompakt: një zgjidhje unike për 4K dhe fotografi

XC10 kreative dhe praktike kap video mahnitëse 4K/Full HD 4:2:2 dhe fotografi 12MP me cilësi të lartë në një kamera kompakte, të lehtë dhe që përdoret lehtë me një lente zmadhimi 10x, stabilizim optik të imazhit dhe telekomandë WiFi.

0%

  Kapni regjistrime 4K mahnitëse dhe video Full HD

  Kapni regjistrime 4K mahnitëse dhe video Full HD

  kapni dhe shkoni

  Shkrepni imazhe me rezolucion të lartë mahnitës, imazhe me zhurmë të ulët

  Sensori i madh 1.0 inç Canon CMOS i XC10-ës është optimizuar për të dhënë imazhe me rezolucion të lartë, ndjeshmëri të lartë, zhurmë të ulët kur shkrepni filma dhe foto. Distanca e shkurtër shumë e bukur e fokusimit e zgjeron më shumë gamën e shprehjes së krijimtarisë tuaj.

  Kontrolli i plotë

  kapni dhe shkoni

  Kapni regjistrime 4K në 305Mbps/4:2:2

  Shijoni një gamë shumë të gjerë opsionesh krijuese me cilësi të lartë për regjistrimin me kodekun e gjithanshëm XF-AVC H.264. Regjistroni video mahnitëse 4K deri në 305Mbps/4:2:2/8-bit për integrim të lehtë në punimet ekzistuese 4K ose kapni filma me cilësi të lartë, të gjatë Full HD në 50Mbps/4:2:2/8-bit.

  Përpunim i avancuar i imazheve Full HD

  Over Sampling HD Processing është një algoritëm i avancuar për përpunimin e imazheve i cili përdor në mënyrë të efektshme fuqitë Kamera kap imazhe në 4K, kanalet RGB ndahen në tre sinjale të veçanta 8 megapiksel 4K dhe pastaj sinjalet 4K RGB shumëfishohen dhe ulen nga brenda në një sinjal Full HD (1920x1080). Kjo përmirëson rezolucionin e kapur dhe ju lejon të regjistroni një imazh Full HD mjaft më të pastër.

  image_processing

  Gamë dinamike me 12 ndalesa me Canon Log Gamma

  Për një liri maksimale në montazh, profili Canon Log Gamma regjistron maksimumin e gamës së toneve, duke siguruar deri në 12 ndalesa të Diapazonit dinamik. Zgjerimi i Gamës Dinamike deri në 12 ndalesa bën të mundur që të regjistrohen ekstremet e detajeve të theksimit dhe hijes, duke zgjeruar kështu shtrirjen e gradimit të ngjyrave.

  hdr hdr

  KLASIFIKIMI I NGJYRËS

  Kapni më saktë subjektet që lëvizin

  Falë procesorit DIGIC DV5 të Canon, XC10 ka ndjeshëm më shumë aftësi përpunimi se paraardhësi i tij, duke bërë të mundur që të regjistrohen filma 4K me bit-rate të lartë, së bashku me suport për Canon Log Gamma dhe shumë funksione të tjera kyçe të kamerës.

  digic

  Prakticitet dhe elasticitet për kreativitet maksimal

  4k

  Imazhe me rezolucion të lartë dhe regjistrime të kuadrit në filma 4K

  Regjistroni me lehtësi imazhe të bukura 12 megapikselë me rezolucion të lartë dhe vendosni se si do të duken dhe do të regjistrohen me zgjedhjen tuaj nga një larmi parametrash të ndryshëm të "pamjes" dhe funksionesh të rregullimit. Mund të nxirrni dhe të ruani po ashtu kuadrot më të bukura nga një film në 4K duke kapur imazhe 8,29 megapikselë nga kuadri.

  Mbuloni të gjitha këndet: montim dhe shkrepje praktike

  Me trupin e tij kompakt, XC10 bën të mundur montimin e thjeshtë në vende të vogla, të larta dhe të largëta. Me peshë vetëm 930g (vetëm trupi), kamera është ideale për t’u përdorur me drone, për të regjistruar filmime 4K me cilësi të lartë ose me mjete të lehta supi.

  angles

  Lente zmadhimi 10x e integruar për kapje 4K të optimizuar

  XC10 është i pajisur me një lente optike zmadhimi 10x të integruar - lente zmadhimi optik 27.3-273mm f/2.8-5.6 (ekuivalente me 35mm, dhe në metodën e fotografive është 25-250mm) – e cila është e optimizuar për regjistrim 4K. Lentja ka unaza të veçanta të kontrollit manual për zgjedhjen e fokusit dhe të zmadhimit dhe përfshin një sistem të kombinuar optik/elektronik të stabilizimit të imazhit për realizimin e imazheve të buta dhe pa dridhje kur regjistroni me kamerën në duar ose në lëvizje (stabilizimi elektronik i imazhit nuk është i disponueshëm në të gjitha modalitetet e regjistrimit).

  lens

  lens

  light

  Performancë e shkëlqyer në çdo nivel ndriçimi

  Realizoni regjistrime me një nivel të ulët të zhurmës në të gjitha llojet e situatave të vështira falë një ISO të lartë deri në 20 000, që siguron një ndjeshmëri të përmirësuar dhe një performancë të shkëlqyer nivele të ulëta të ndriçimit. Një filtër ND i integruar e përmirëson edhe më tej kontrollin e ekspozimit në kushtet e ndriçimit të fortë ose kur kërkohet një hapje më e gjerë e diafragmës.

  Metoda regjistrimi me lëvizje të ngadaltë dhe të shpejtë

  Rrisni opsionet tuaja krijuese me regjistrimin me lëvizje të ngadalta dhe me cilësi të lartë me shpejtësi deri në 1/4 (filma HD) ose kapni lëvizjet e shpejta me shpejtësi të larta deri në 1200x (në filma deri në 4K).

  workflow

  Lehtësi përdorimi dhe zgjidhje për flukse pune të shpejta

  Regjistroni video 4K dhe Full HD ose fotografi 12 MP në memorien e brendshme

  Regjistroni filma mahnitës në 4K me shpejtësi të lartë të bitëve në një kartë memorie të brendshme CFast 2.0™, duke përfituar nga standardi VPG130 që garanton një shpejtësi të qëndrueshme të shkrimit me të paktën 130 Mbps*. Videot në Full HD dhe fotografitë 12 megapikselë mund të regjistrohen në një kartë memorie SD të veçantë. Shfrytëzoni fuqitë e shumta të regjistrimit të imazhit 4K në regjistrime Full HD, me një cilësi më të lartë dhe rezultate shumë më të pastra, falë përpunimit HD të suprakampionimit.

  • Canon është një licencues i autorizuar i markës tregtare CFast 2.0™, e cila mund të regjistrohet në juridiksione të ndryshme.
  * Mund të kërkojë një përditësim të firmuerit. Më shumë…

  workflow

  Ndërtim kompakt, ergonomik për lehtësi shkrepjeje

  Kompakte dhe e lehtë, kamera XC10 me një dizajn ergonomik përfshin një dorezë rrotulluese dhe një panel LCD të madh me kënde të ndryshme, kështu që mund të regjistroni me lehtësi nga një mori këndesh. Një ekran me prekje me cilësi të lartë dhe me shumë aftësi lejon aksesin dhe kontrollin me lehtësi të modaliteteve të dhe menuve të regjistrimit. Për një regjistrim më të përshtatshëm në nivelin e syve, ose kur regjistroni në kushtet e një ndriçimi të fortë, është i përfshirë edhe një okular optik lupë.

  workflow

  workflow

  Format i ri XF-AVC për integrim të lehtë

  Formati i ri i skedave XF-AVC 4K i Canon i sapo zhvilluar dhe shumë praktik përdor kodekun e efektshëm H.264 dhe integrohet me lehtësi në punimet ekzistuese, duke rritur kështu më tej efikasitetin pas prodhimit.

  workflow

  Telekomanda Wi-Fi

  Wi-Fi i integruar në XC10 bën të mundur që ta kontrolloni kamerën nga larg përmes një shfletuesi interneti, smartfoni ose tableti - është ideal kur shkrepni nga një dron ose kur i vendosni kamerat në vende të çuditshme.

  05

  Specifikimet

  4K

  HD të plotë

  DIGIC 6

  • Canon është një licencues i autorizuar i markës tregtare CFast 2.0™, e cila mund të regjistrohet në juridiksione të ndryshme.
  Çfarë ka në kuti

  Rekomanduar për ju