Canon EOS C500 PL

EOS C500 PL

EOS C500 PL e fuqishme dhe kompakte ofron kapje regjistrim videosh 4K, dalje të dhënash RAW dhe Gamë Canon Log për cilësi të lartë të videos me gamë të gjerë dinamike. Montimi PL është i pajtueshëm me lentat standarde industriale.

Përfitimet

  • Sensor 8,85MP Super 35mm CMOS
  • 4K RAW
  • Vendosja e lentës PL standarde e industrisë
  • Kompakt, modular, me peshë të lehtë
  • 50Mbps MPEG-2 MXF në kartat CF
  • Ndjeshmëri e lartë, zhurmë e ulët
  • Gama e rregjistrimit të Canon
  • 24,00p për prodhimin e filmit
  • Telekomanda Wi-Fi
  • Integrim në punë

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon EOS C500 PL

8,85MP Super 35mm CMOS sensor


Një sensor 8,85MP Super 35mm CMOS i ndërtuar dhe prodhuar nga Canon veçanërisht për video sjell imazhe me cilësi të jashtëzakonshme me ndjeshmëri të lartë, zhurmë të ulët, ulje të efekteve të rrokullisjes të grilës dhe thellësi të bukur fushe.

4K 10 bit RAW


C500 ofron 4K 10-bit RAW, 2K RGB (4:4:4, 10/12 bit) ose dalje të dhënash Full HD RGB në një pajisje të jashtme të pajtueshme me norma kornize deri në 60P. Dy dalje të tjera SDI mund të lidhen me një monitor të jashtëm. Regjistroni njëkohësisht dosje Full HD MXF në kartat CF për përdorim si proxy në modifikimet në dekstop.

Vendosja e lentës PL standarde e industrisë


Montimi standard industrial PL është i pajtueshëm me një varitet të gjerë lentësh të shkëmbyeshme të përdorura tashmë nga profesionistët e filjmeve, TV-së dhe prodhimit të videos, si edhe lentat 4K të Canon. 3 filtra elektronikë të integruar ND rrisin gjithanshmërinë e rregjistrimit.

Kompakt, modular, me peshë të lehtë


Një regjistrues ultrakompakt, bazë që peshon vetëm 1930g (pa lenten). Një panel LCD me shumë kënde siguron manovrueshmërinë maksimale dhe veçoritë e forta e rezistente të përbërësve të trupit prej magnezi japin fortësi dhe ngurtësi më të madhe.

50Mbps MPEG-2 MXF në kartat CF


Rregjistroni skedarë broadcast-ready MPEG-2 MXF me 50Mbps (4:2:2) në dy karta të kujtesës CF - me opsione të ritransmetimit dhe regjistrimit të njëkohësishëm. Daljet standarde industriale me HD-SDI dhe TimeCode, Genlock dhe terminale Synch për shkrepje me shumë kamera.

Ndjeshmëri e lartë, zhurmë e ulët


Ndjeshmëri e përparuar, imazhet me zhurmë të paktë mund të rregjistrohen deri në ISO 20000, duke lejuar përdorimin në pothuajse të gjitha kushtet e rregjistrimit.

Rregjistri i Canon


Shkrepja me Canon Log sjell cilësi neutrale imazhi me gamë të gjerë dinamike - 12 ndalesa lartësie në një parametër bazë prej ISO 850 - për liri maksimale në pas-prodhimin.

24,00p për prodhimin e filmit


Metodat PAL, NTSC, dhe 24,00p janë të përfshira si standard. Mbështetje për kornizat deri në 120p në rezolucionet 4K dhe 2K mundësojnë kapjen me shpejtësi të lartë të videos (lëvizje e ngadaltë) në rezolucion të lartë.

Telekomanda Wi-Fi


Përdorni adaptorin opsional Wi-Fi (WFT-E6) për të filluar dhe ndaluar regjistrimin, për të parë imazhet dhe kontrolluar cilësimet e kamerës si për shembull ISO, fokusin, aperturën, balancën e bardhësisë dhe filtrat ND me anë të një notebook, tableti ose Smartphone duke përdorur një ndërfaqe të thjeshtë me bazë shfletuesi.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EOS C500 PL, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Inspiracion,arsimi, produkt informatat dhe lajmet më të reja për të ofruar mbulimin definitiv për Canon fotografë profesionistë dhe viodeografë, si dhe entuziastë të përparuara, rreth botës.

Vizitoni rrjetën profesionale të Canon

CPN.jpeg

Azhurimi i rëndësishëm