Canon EOS-1D C

EOS-1D C

Një kamera e sofistikuar multimediale që shkëlqen në regjistrimin e fotove dhe filmave, EOS-1D C sjell filma 4 mijë dhe funksione të përparuara të videos, si Regjistrin Gama të Canon në një trup DSLR me rendiment të lartë.

Përfitimet

  • filma 4 mijë
  • 1080p në 50/60 kns; Regjistri Gama i Canon
  • Dalje pa ngjeshje HDMI me HD të Plotë 8-bajt 4.2.2
  • CMOS me kuadër të plotë 18,1 MP
  • Foto deri në 12 kns dhe 14 kns
  • Sistemi AF me 61 pika
  • Sfera ISO 100-25600
  • Procesorë të dyfishtë DIGIC 5+
  • LCD me Pamje të Pastër II 8,1cm (3,2")
  • I pajtueshëm me lentat e Kinemasë EF dhe EF

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon EOS-1D C

filma 4 mijë


Filmat e standardit dixhital të kinemasë 4096 x 2160 (4 mijë) regjistrohen në një kartë CF me 24kns (23.976kns) ose 25kns në format M-JPEG (8-bajt 4.2.2), duke prodhuar cilësi të mahnitshme të imazhit të filmit të përshtatshme për industrinë e kinemasë.

Funksione të përparuara të videos


Funksionet e përparuara të videos përfshijnë regjistrimin me HD të Plotë (1080p) në nivele të ndryshueshme të kuadrit deri në 50 ose 60 kns - ideal për veprimin me lëvizje të shpejtë ose të ngadaltë - plus kontrollin e personalizuar të ekspozimit, audios dhe ngjeshjes dhe opsionin e prerjes Super 35mm. Regjistri Gama i Canon i integruar jep cilësi neutrale të imazhit me sferën e gjerë dinamike (800%) për liri maksimale pas prodhimit. Një dalje pa ngjeshje HDMI lejon regjistrimin e filmit 1920x1080 në 8-bajt 4.2.2 në regjistruesit e jashtëm për t'iu përshtatur rrjedhave të ndryshme të punës. Një prizë e kufjeve është e përfshirë për të mbikëqyrur nivelet e audios të rregullueshëm me dorë.

Sensori CMOS me kuadër të plotë 18,1 MP


Një sensor CMOS me kuadër të plotë 18,1 MP i Canon jep rendiment mahnitës, duke krijuar zhurmë jashtëzakonisht të ulët, imazhe me rezolucion të lartë të cilësisë së agjencisë fotografike, edhe në kushtet më të errëta. Gjithashtu jep rezultate optimale nga lentat e këndit të gjërë dhe kontroll më të madh mbi thellësinë e fushës.

Foto super me shpejtësi të lartë


Regjistroni secilin sekond të veprimit me regjistrimin deri në 12 kns të pozave (14 kns në modalitetin e regjistrimit me shpejtësinë Super të Lartë) në shpërthime deri në 180 imazhe të mëdha JPEG (38 RAW).

Sferë e stërmadhe ISO


Një sferë jashtëzakonisht e gjerë ISO prej 100 deri në 25600 për filma dhe 100-51200 për foto-e zgjerueshme deri në një ISO të pabesueshëm prej 204800 - do të thotë se regjistrimi nuk do të ndalojë kurrë, nga kushtet më të shndritshme deri tek pothuajse errësirë.

Sistemi AF me 61 pika


Një sistem AF me 61 pika me preçizion të lartë paraqet 41 sensorë të llojit kryq me ndjeshmëri të lartë, për fokusimin e shpejtë, të saktë të subjekteve që lëvizin shpejt - cilado qofshin kushtet e ndriçimit, plus 5 pika AF të llojit me kryq të dyfishtë të qendrës për preçision të shtuar.

Procesorë të dyfishtë "DIGIC 5+"


Procesorët e dyfishtë "DIGIC 5+" të brezit më të fundit të Canon japin përpunimin më të shpejtë dhe më të përparuar të imazheve deri tani për cilësi më të mirë të imazhit të kategorisë.

LCD i madh, që nuk pasqyron


Një ekran LCD me rezolucion të lartë 1.040 mijë pika 3,2" me Pamje të Pastër II lejon rishikimin e thjeshtë, të saktë të imazheve dhe videos. Një strukturë jashtëzakonisht e qëndrueshme, që nuk pasqyron, e xhamit të përforcuar parandalon pasqyrimet edhe në dritën më të ndritshme të diellit.

E pajtueshme me lentet EF


E pajtueshme me sferën e plotë të lenteve EF të Canon, përfshirë lentat EF të Kinemasë, si dhe EX Speedlites dhe shumë pajisje të tjera shtesë ekzistuese të EOS.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EOS-1D C, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Important update