Objektivat kinematografikë

Canon CN-E35mm T1.5 L F

Një lente me kënd të gjerë me cilësi spektakolare të imazhit në 4k dhe një trup kompakt me montimin EF.

Përfitimet

  • Compact 35mm, T1.5 prime lens

  • Spectacular 4K image quality

  • Full frame image circle

  • Industry standard manual control

  • 11-blade diaphragm for attractive blurring

  • Designed for EF mount 35 mm and Super 35mm cameras

Veçoritë e detajuara