Objektivat kinematografikë

Canon CN-E14mm T3.1 L F

Një lente me gjatësi fikse dhe kënd ultra të gjerë me një cilësi spektakolare të imazhit në 4K dhe një kontroll të shkëlqyer krijues.

Përfitimet

  • Compact 14mm, T3.1 prime lens

  • Spectacular 4K image quality

  • Full frame image circle

  • Industry standard manual control

  • 11 blade diaphragm for attractive blurring

  • Designed for EF mount 35 mm and Super 35mm cameras

Veçoritë e detajuara