Canon CN-E50mm T1.3 L F

CN-E50mm T1.3 L F

From the Canon series of prime lenses, the CN-E 50mm T1.3 L F is a lightweight (1.1kg), compact fixed focal length lens designed for EF mounts. It offers spectacular 4K image quality and a full frame image circle plus great low light performance and fine creative control over focusing and depth of field.

Përfitimet

  • Spectacular 4k image quality
  • Full frame image circle
  • Industry standard manual control
  • 11 blade diaphragm for attractive blurring
  • Designed for EF mount 35 mm and Super 35mm cameras
  • Mountable on full size cameras

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon CN-E50mm T1.3 L F

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon CN-E50mm T1.3 L F, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Canon Brochures

EXPLORE EOS digital edition

Download the digital edition of EXPLORE EOS brochure for iOS and Android tablet devices

Produktet që kanë lidhje