Objektivat kinematografikë

Canon CN-E24mm T1.5 L F

Një lente me gjatësi fokale fikse dhe kënd ultra të gjerë me një cilësi spektakolare të imazhit në 4K dhe një kontroll të shkëlqyer krijues.

Përfitimet

  • Spectacular 4k image quality

  • Full frame image circle

  • Industry standard manual control

  • 11 blade diaphragm for attractive blurring

  • Designed for EF mount 35 mm and Super 35mm cameras

  • Mountable on full size cameras