Canon Speedlite Transmitter ST-E2 Specifikimet

MODALITETET E BLICIT

Kontrolli i ekspozimit automatik

E-TTL II/E-TTL

Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

Po

Parametrat manualë / të rezultatit

Jo

FUNKSIONI NË LIDHJE ME BLICIN

Bllokimi FE

Po

Blici i modelimit

Jo

Komunikimi i informacionit të temperaturës së ngjyrës

Jo

BLICI ME VALE

Transmetuesi

Po

Lloji i transmetimit

Infra i kuq

Sfera e përafërt maksimale e transmetuesit

Mjedise të brendshëm: 12-15m


Mjedise të jashtëm: 8-10m

Marrësi

Jo

Nr. i grupeve

2

Nr. i kanaleve

4

NDIHMA AF

Rrezja e ndihmës AF

Po

Numri i pikave AF të pranueshme

1 - 45

Lloji i rrezes së ndihmës AF

Infra i kuq

BURIMI I ENERGJISË

Bateria

1 x 2CR5

Koha minimale e rimbushjes Minimum*

Afro 1 sek

Furnizimi i jashtëm me energji

Jo

NDERTIMI

Rezistenca ndaj pluhurit dhe ujit

Jo

Materiali i këmbës së vendosjes

Plastik

TË NDRYSHME.

Funksioni i personalizuar

Jo

Cilësimet e blicit nga menytë e aparatit fotografik**

Jo

Terminali i kompjuterit

Jo

Pajisje shtesë të pajtueshme

Speedlite i serisë EX me funksion marrësi

Kllapa e kontaktit të blicit

Jo

DIMENSIONET & PESHA

Madhësia (Gj x Th x L), mm

62x51x80

Pesha (duke përjashtuar bateritë), gram

100g

Mohimi i përgjegjësisë

* Koha që duhet për të rimbushur blicin pas zbrazjes së plotë duke përdorur bateri alkaline AA.

** Vetëm me aparatët fotografikë të pajtueshëm.