Canon Speedlite 600EX II-RT Specifikimet

ENERGJIA

Nr. i udhëzuesit (ISO100).metra

60 (200mm)

ZMADHIMI

Koka e zmadhimit

Po

Mbulimi i gjatësisë vatrore

20-200mm

Mbulimi me panelin e gjerë

14mm

Zmadhim automatik për madhësinë e sensorit

Po

MODALITETET E BLICIT

Kontrolli i ekspozimit automatik

E-TTLII/E-TTL/TTL

Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

Po

Parametrat manualë / të rezultatit

Po - 1/1-1/128

Hapat manualë

1/3 e hapit

Parametrat stroboskopike / të rezultatit

Po - 1/4-1/128

Frekuenca

1-500Hz (199Hz duke përdorur funksionin optik të varur)

FUNKSIONI NË LIDHJE ME BLICIN

Bllokimi FE

Po

Kompensimi i ekspozimit të blicit

Po

Kllapat e ekspozimit të blicit

Po

Sinkronizimi i perdes së dytë të blicit

Po

Blici i modelimit

Po

Komunikimi i informacionit të temperaturës së ngjyrës

Po

BLICI ME VALË

Transmetuesi

Po

Lloji i transmetimit

Optik / radio

Diapazoni maksimal i transmetuesit afro

Ambiente të brendshme: 0,7-15m / 30m


Ambiente të jashtme: 0,7-10m / 30m

I varur

Po

Numri i grupeve

3 / 5¹

Numri i kanaleve

4 / 15

Aktivizimi i obturatorit në largësi

Po

LËVIZJA E KOKËS TË BLICIT

Lart

45, 60, 75 dhe 90 °

Poshtë

7 °

Majtas

60, 75, 90, 120, 150 dhe 180 °

Djathtas

60, 75, 90, 120, 150 dhe 180°

NDIHMA AF

Rrezja e ndihmës AF

Po

Numri i pikave AF të pranueshme

1 - 65

Lloji i rrezes së ndihmës AF

Infra i kuq

BURIMI I ENERGJISË

Bateria

4 bateri AA

Koha minimale e riciklimit

Rreth 3,3 sek¹

Furnizimi i jashtëm me energji

Po - CP-E4 / CP-E4N

NDËRTIMI

Rezistenca ndaj pluhurit dhe ujit

Po

Materiali i këmbës së vendosjes

Metal

TË NDRYSHME

Funksioni i personalizuar

15 (6 funksione personale)

Parametrat e blicit nga menytë e kamerës

Po¹

Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit

Po

Terminali i kompjuterit

Po

Aksesorët e përputhshëm

Pakoja kompakte e baterisë CP-E4N / CP-E4


Transmetuesi Speedlite ST-E3-RT


Speedlite i serisë EX me funksionin e vartësit


Rripi i këmbëzës jashtë aparatit fotografik OC-E3


Adaptori i përplasjes SBA-E3


Filtri me ngjyrë SCF-E3OR1


Filtri me ngjyrë SCF-E3OR2

Kllapa e kontaktit të blicit

SB-E2

PËRMASAT DHE PESHA

Madhësia (Gj x Th x L), mm

78,7 x 143,2 x 122,7¹

Pesha (duke përjashtuar bateritë), gram

435g

Shënimi në fund të faqes

¹ Si parazgjedhje, vetëm blici në grupin C aktivizohet me valë, konfiguroni C.Fn 5-1 për të aktivizuar me valë grupet A dhe B.

¹ Koha e duhur për karikimin e blicit pas shkarkimit të plotë me bateri AA alkaline dhe modalitetin e Blicit të shpejtë

¹ Vetëm me kamerat e përputhshme

¹ Me përjashtim të adaptorit të parandalimit të pluhurit dhe ujit.

¹ Si parazgjedhje, vetëm blici në grupin C aktivizohet me valë, konfiguroni C.Fn 5-1 për të aktivizuar me valë grupet A dhe B.

¹ Koha e duhur për karikimin e blicit pas shkarkimit të plotë me bateri AA alkaline dhe modalitetin e Blicit të shpejtë

¹ Vetëm me kamerat e përputhshme

¹ Me përjashtim të adaptorit të parandalimit të pluhurit dhe ujit.