Canon Speedlite 600EX-RT Specifikimet

ENERGJIA

Nr. Udhëzues (ISO100).metra

60 (200mm)

ZMADHIMI

Koka me zmadhim

Po

Mbulesa e gjatësisë vatrore

20-200mm

Mbulesa me panelin e gjërë

14mm

Zmadhim automatik për madhësinë e sensorit

Po

MODALITETET E BLICIT

Kontrolli i ekspozimit automatik

E-TTLII/E-TTL/TTL

Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

Po

Cilësimet manuale / të prodhimit

Po - 1/1-1/128

Hapat manuale

1/3 e hapit

Cilësimet strobe / të prodhimit

Po - 1/4-1/128

Frekuenca

1-500Hz (199Hz duke përdorur funksionin optik të varur)

FUNKSIONI NË LIDHJE ME BLICIN

Bllokimi FE

Po

Kompensimi i ekspozimit të blicit

Po

Kllapat e ekspozimit të blicit

Po

Sinkronizimi i perdes së dytë të blicit

Po

Blici i modelimit

Po

Komunikimi i informacionit të temperaturës së ngjyrës

Po

BLICI ME VALE

Transmetuesi

Po

Lloji i transmetimit

Infra i kuq / Radio

Sfera e përafërt maksimale e transmetuesit

Mjedise të brendshme: 12-15m / 30m


Mjedise të jashtme: 8-10m / 30m

I varur

Po

Jo. i grupeve

3 / 5¹

Jo. i kanaleve

4 / 15

Lirimi nga larg i shkrehësit

Po

LEVIZJA E KOKES SË BLICIT

Lart

45, 60, 75 dhe 90 °

Poshtë

7 °

Majtas

60, 75, 90, 120, 150 dhe 180 °

Djathtas

60, 75, 90, 120, 150 dhe 180 °

NDIHMA AF

Rrezja e ndihmës AF

Po

Numri i pikave AF të pranueshme

1 - 61

Lloji i rrezes së ndihmës AF

Infra i kuq

BURIMI I ENERGJISË

Bateria

4 bateri AA

Koha minimale e rimbushjes Minimum*

Përafër. 3,3 sek

Furnizimi i jashtëm me energji

Po - CP-E4

NDERTIMI

Rezistencë ndaj pluhrit dhe ujit

Po

Materiali i këmbës së vendosjes

Metal

TË NDRYSHME.

Funksioni i personalizuar

18 (7 funksione personale)

Cilësimet e blicit nga menytë e aparatit fotografik**

Po

Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit

Po

Terminali i kompjuterit

Po

Pajisje shtesë të pajtueshme

Rripi i këmbëzës jashtë aparatit fotografik OC-E3


Paketa kompakte e baterisë CP-E4


Transmetues Speedlite ST-E3-RT


Speedlite seritë EX me funksionin e varur


Kabllo SR-N3


Mbajtës i filtrit me ngjyra SCH-E1


Filtri me ngjyra SCF-E1

Kllapa e përkushtuar e blicit

SB-E2

DIMENSIONET & PESHA

Madhësia (Gj x Th x L), mm

79,7x 142,9x 125,4¹

Pesha (duke përjashtuar bateritë), gram

425g

Mohimi i përgjegjësisë

* Koha që duhet për të rimbushur blicin pas zbrazjes së plotë duke përdorur bateri alkaline AA.

** Vetëm me aparatët fotografikë të pajtueshëm.

Shënimi në fund të faqes

¹ Në cilësimin fillestar, vetëm blici në grupin C ndizet me valë, konfiguroni C.Fn 5-1 për të ndezur me valë grupet A dhe B.

¹ Me përjashtim të përshtatësit për parandalimin e pluhrit dhe ujit.