Canon Speedlite 430EX III-RT Specifikimet

ENERGJIA

Nr. Udhëzues (ISO100).metra

43 (105mm)

ZMADHIMI

Koka me zmadhim

Po

mbulesa e gjatësisë vatrore

24-105mm

Mbulesa me panelin e gjërë

14mm

Zmadhim automatik për madhësinë e sensorit

Po

MODALITETET E BLICIT

Kontrolli i ekspozimit automatik

E-TTLII/E-TTL

Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

Po

Cilësimet manualë / të prodhimit

Po - 1/1-1/128

Hapat manualë

1/3 e hapit

FUNKSIONI NË LIDHJE ME BLICIN

Bllokimi FE

Po

Kompensimi i ekspozimit të blicit

Po

Kllapat e ekspozimit të blicit

Jo

Sinkronizimi i perdes së dytë të blicit

Po

Blici i modelimit

Po

Komunikimi i informacionit të temperaturës së ngjyrës

Po

BLICI ME VALË

Transmetuesi

Po

Lloji i transmetimit

Radio

Rrezja e sinjalit (Infra-red/Radio)

Mjedise të brendshme: 12-15m / 30m


Mjedise të jashtme: 8-10m / 30m

Funksioni Slave

Infra-red/Radio

Funksioni Master

Radio

Nr. i grupeve (Optike/Radio)

- / 5

Nr: i kanaleve (Optike/Radio)

- / 15

Lirimi nga larg i shkrehësit

Po

LËVIZJA E KOKËS TË BLICIT

Lart

45, 60, 75 dhe 90°

Majtas

60, 75, 90, 120 dhe 150°

Djathtas

60, 75, 90, 120, 150 dhe 180 °

NDIHMA AF

Rrezja e ndihmës AF

Po

Numri i pikave AF të pranueshme

1

Lloji i rrezes së ndihmës AF

Infra të kuqe / blic

BURIMI I ENERGJISË

Bateria

4 bateri AA

Koha minimale e rimbushjes *

Rreth 3,5 sek

Furnizimi i jashtëm me energji

Jo

NDËRTIMI

Rezistencë ndaj pluhrit dhe ujit

Jo

Materiali i këmbës së vendosjes

Metal

TË NDRYSHME

Funksioni i personalizuar

10 (8 funksione personale)

Cilësimet e blicit nga menytë e aparatit fotografik **

Po

Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit

Jo

Terminali i kompjuterit

Jo

Pajisje shtesë të pajtueshme

Rripi i këmbëzës jashtë aparatit fotografik OC-E3


Përshtatësi i përplasjes SBA-E2


Filtri i ngjyrave/mbajtësja e përshtatësit të përplasjes


Filtri i ngjyrave SCF-E2

Kllapa e përkushtuar e blicit

Jo

PËRMASAT & PESHA

Madhësia (Gj x Th x L), mm

70,5 x 113,8 x 98,2

Pesha (duke përjashtuar bateritë), gram

295 g

Diapazoni i temperaturës operative

0 °C - 45 °C / 32 °F - 113 °F

Lagështia operative

85 % ose më e vogël

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

* koha që duhet për të rimbushur blicin pas zbrazjes së plotë duke përdorur bateri alkaline AA

** Vetëm me aparatet fotografike të pajtueshme.

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

* koha që duhet për të rimbushur blicin pas zbrazjes së plotë duke përdorur bateri alkaline AA

** Vetëm me aparatet fotografike të pajtueshme.