Canon Speedlite 430EX II Specifikimet

ENERGJIA

Nr. Udhëzues (ISO100).metra

43 (105mm)

ZMADHIMI

Koka me zmadhim

Po

Mbulesa e gjatësisë vatrore

24-105mm

Mbulesa me panelin e gjërë

14mm

Zmadhim automatik për madhësinë e sensorit

Po

MODALITETET E BLICIT

Kontrolli i ekspozimit automatik

E-TTL II/E-TTL/TTL

Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

Po

Cilësimet manuale / të prodhimit

Po - 1/1-1/64

Hapat manuale

1/3 e hapit

FUNKSIONI NË LIDHJE ME BLICIN

Bllokimi FE

Po

Kompensimi i ekspozimit të blicit

Po

Kllapat e ekspozimit të blicit

Jo

Sinkronizimi i perdes së dytë të blicit

Po

Blici i modelimit

Po

Komunikimi i informacionit të temperaturës së ngjyrës

Po

BLICI ME VALE

Transmetuesi

Jo

I varur

Po

Jo. i grupeve

3

Jo. i kanaleve

4

LEVIZJA E KOKES SË BLICIT

Lart

45, 60, 75 dhe 90°

Majtas

60, 75, 90, 120, 150 dhe 180°

Djathtas

60, 75, 90°

NDIHMA AF

Rrezja e ndihmës AF

Po

Numri i pikave AF të pranueshme

1 - 9

Lloji i rrezes së ndihmës AF

Infra i kuq

BURIMI I ENERGJISË

Bateria

4 bateri AA

Koha minimale e rimbushjes Minimum*

Përafër. 3 sek

Furnizimi i jashtëm me energji

Jo

NDERTIMI

Rezistencë ndaj pluhrit dhe ujit

Jo

Materiali i këmbës së vendosjes

Metal

TË NDRYSHME.

Funksioni i personalizuar

9 (20 opsionë)

Cilësimet e blicit nga menytë e aparatit fotografik**

Po

Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit

Jo

Terminali i kompjuterit

Jo

Pajisje shtesë të pajtueshme

Rripi i këmbëzës jashtë aparatit fotografik OC-E3

Kllapa e përkushtuar e blicit

SB-E2

DIMENSIONET & PESHA

Madhësia (Gj x Th x L), mm

72 x 122 x 101

Pesha (duke përjashtuar bateritë), gram

320g

Mohimi i përgjegjësisë

* Koha që duhet për të rimbushur blicin pas zbrazjes së plotë duke përdorur bateri alkaline AA.

** Vetëm me aparatët fotografikë të pajtueshëm.

Shënimi në fund të faqes

¹ Me përjashtim të përshtatësit për parandalimin e pluhrit dhe ujit.