Canon Speedlite 320EX Specifikimet

ENERGJIA

Nr. Udhëzues (ISO100).metra

32 (50)

ZMADHIMI

Koka me zmadhim

Po

Mbulesa e gjatësisë vatrore

24, 50mm

MODALITETET E BLICIT

Kontrolli i ekspozimit automatik

E-TTL II/E-TTL

Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

Po

Cilësimet manuale / të prodhimit

Po - 1/1- 1/64

Hapat manuale

1/3 e hapit

FREKUENCA

Drita e videos

Po

Energjia e dritës së videos

75 luks

Temperatura e ngjyrës së dritës së videos

4500-6500K

FUNKSIONI NË LIDHJE ME BLICIN

Bllokimi FE

Po

Kompensimi i ekspozimit të blicit

Po

Kllapat e ekspozimit të blicit

Jo

Sinkronizimi i perdes së dytë të blicit

Po

Blici i modelimit

Po

Komunikimi i informacionit të temperaturës së ngjyrës

Po

BLICI ME VALE

Transmetuesi

Jo

SFERA E PËRAFËRT MAKSIMALE E TRANSMETUESIT

I varur

Po

Jo. i grupeve

3

Jo. i kanaleve

4

Lirimi nga larg i shkrehësit

Po

LEVIZJA E KOKES SË BLICIT

Lart

45, 60, 75 dhe 90°

POSHTË

Majtas

60, 75, 90, 120, 150 dhe 180°

Djathtas

60, 75, 90°

NDIHMA AF

Rrezja e ndihmës AF

Po

NUMRI I PIKAVE AF TË PRANUESHME

Lloji i rrezes së ndihmës AF

Blici strob / LED

BURIMI I ENERGJISË

Bateria

4 bateri AA

Koha minimale e rimbushjes Minimum*

Përafër. 2,3 sekonda

Furnizimi i jashtëm me energji

Jo

NDERTIMI

Rezistencë ndaj pluhrit dhe ujit

Jo

Materiali i këmbës së vendosjes

Metal

TË NDRYSHME.

Funksioni i personalizuar

4 (8 opsione)

Cilësimet e blicit nga menytë e aparatit fotografik**

Po

Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit

Jo

Terminali i kompjuterit

Jo

Pajisje shtesë të pajtueshme

Rripi i këmbëzës jashtë aparatit fotografik OC-E3

Kllapa e përkushtuar e blicit

Jo

DIMENSIONET & PESHA

Madhësia (Gj x Th x L), mm

70 x 115 x 78,4

Mohimi i përgjegjësisë

* Koha që duhet për të rimbushur blicin pas zbrazjes së plotë duke përdorur bateri alkaline AA.

** Vetëm me aparatët fotografikë të pajtueshëm.

* Koha që duhet për të rimbushur blicin pas zbrazjes së plotë duke përdorur bateri alkaline AA.

** Vetëm me aparatët fotografikë të pajtueshëm.