Canon Macro Twin Lite MT-24EX Specifikimet

ENERGJIA

Nr. Udhëzues (ISO100).metra

24

ZMADHIMI

Koka me zmadhim

Jo

MODALITETET E BLICIT

Kontrolli i ekspozimit automatik

E-TTL II/E-TTL/TTL

Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

Po

Cilësimet manuale / të prodhimit

Po - 1/1- 1/64

Hapat manuale

1 hap

FUNKSIONI NË LIDHJE ME BLICIN

Bllokimi FE

Po

Kompensimi i ekspozimit të blicit

Po

Kllapat e ekspozimit të blicit

Po

Sinkronizimi i perdes së dytë të blicit

Po

Blici i modelimit

Po

Komunikimi i informacionit të temperaturës së ngjyrës

Jo

BLICI ME VALE

Transmetuesi

Po

Lloji i transmetimit

Infra i kuq

Sfera e përafërt maksimale e transmetuesit

Mjedise të brendshme: 8m
Mjedise të jashtme: 5m

I varur

Jo

Jo. i grupeve

Jo. i kanaleve

4

LEVIZJA E KOKES SË BLICIT

Lart

15, 30°

Poshtë

15, 30, 45, 60°

Majtas

22,5, 45°

Djathtas

22,5, 45°

NDIHMA AF

Rrezja e ndihmës AF

Jo (llampë e fokusimit)

BURIMI I ENERGJISË

Bateria

4 bateri AA

Koha minimale e rimbushjes Minimum*

Përafër. 7 sek

Furnizimi i jashtëm me energji

Po - CP-E4

NDERTIMI

Rezistencë ndaj pluhrit dhe ujit

Jo

Materiali i këmbës së vendosjes

Plastik

TË NDRYSHME.

Funksioni i personalizuar

9 (18 opsionë)

Cilësimet e blicit nga menytë e aparatit fotografik**

Jo

Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit

Jo

Terminali i kompjuterit

Jo

Pajisje shtesë të pajtueshme

Përshtatës Macro Lite 72c
Paketa kompakte e baterisë CP-E4
Speedlite seritë EX me funksionin e varur

Kllapa e përkushtuar e blicit

Jo

DIMENSIONET & PESHA

Madhësia (Gj x Th x L), mm

Njësia e kontrollit: 74 x 125,9 x 97,4
Njësia e blicit: 112,8 x 126 x 49

Pesha (duke përjashtuar bateritë), gram

585g

Mohimi i përgjegjësisë

* Koha që duhet për të rimbushur blicin pas zbrazjes së plotë duke përdorur bateri alkaline AA.

** Vetëm me aparatët fotografikë të pajtueshëm.

Shënimi në fund të faqes

¹ Në cilësimin fillestar, vetëm blici në grupin C ndizet me valë, konfiguroni C.Fn 5-1 për të ndezur me valë grupet A dhe B.