Canon Macro Ring Lite MR-14EX II Specifikimet

ENERGJIA

Nr. Udhëzues (ISO100).metra

14

ZMADHIMI

Koka me zmadhim

Jo

MODALITETET E BLICIT

Kontrolli i ekspozimit automatik

E-TTLII/E-TTL/TTL

Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

Po

Cilësimet manuale / të prodhimit

Po - 1/1-1/128

Hapat manuale

1/3 e hapit

FUNKSIONI NË LIDHJE ME BLICIN

Bllokimi FE

Po

Kompensimi i ekspozimit të blicit

Po

Kllapat e ekspozimit të blicit

Po

Sinkronizimi i perdes së dytë të blicit

Po

Blici i modelimit

Po

Komunikimi i informacionit të temperaturës së ngjyrës

Po

BLICI ME VALE

Transmetuesi

Po

Lloji i transmetimit

Infra i kuq

Sfera e përafërt maksimale e transmetuesit

Mjedise të brendshme: 5m


Mjedise të jashtme: 3m

I varur

Jo

Jo. i grupeve

Jo. i kanaleve

4

LEVIZJA E KOKES SË BLICIT

NDIHMA AF

Rrezja e ndihmës AF

Jo (llampë e fokusimit)

BURIMI I ENERGJISË

Bateria

4 bateri AA

Koha minimale e rimbushjes Minimum*

Përafër. 5.5sek

Furnizimi i jashtëm me energji

Po - CP-E4

NDERTIMI

Rezistencë ndaj pluhrit dhe ujit

Jo

Materiali i këmbës së vendosjes

Metal

TË NDRYSHME.

Funksioni i personalizuar

12 (27 opsione) + 3 funksione personale

Cilësimet e blicit nga menytë e aparatit fotografik**

Po

Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit

Jo

Terminali i kompjuterit

Jo

Pajisje shtesë të pajtueshme

Adaptor Macro Lite 72c, 67


Paketa kompakte e baterisë CP-E4


Speedlite seritë EX me funksionin e varur

Kllapa e përkushtuar e blicit

Jo

DIMENSIONET & PESHA

Madhësia (Gj x Th x L), mm

Njësia e kontrollit 69.6 x 118.8 x 71.4


Njësia e blicit 129.6 x 112.1 x 25.3

Pesha (duke përjashtuar bateritë), gram

455

Mohimi i përgjegjësisë

* Koha që duhet për të rimbushur blicin pas zbrazjes së plotë duke përdorur bateri alkaline AA.

** Vetëm me aparatët fotografikë të pajtueshëm.

Shënimi në fund të faqes

¹ Në cilësimin fillestar, vetëm blici në grupin C ndizet me valë, konfiguroni C.Fn 5-1 për të ndezur me valë grupet A dhe B.