Canon Media Storage M80 Specifikimet

HARD DISK

Kapaciteti

80 GB

Hapësira në dispozicion

74.00GB

Hapësira HDD

1.8"

Shpejtësia e rrotullimit

4,200rpm

LCD

Madhësia

3.7" TFT

Rezolucioni

VGA (640x480)

Këndi i shikimit

160º

Numri i ngjyrave

18bit (262,144 ngjyra)

Raporti i kontrastit

250:1 ¹

Ndriçimi

280cd/m² ¹

SHPEJTËSIA E TRANSFERIMIT

Kartë CF për në HDD

4.1MB/sek ¹

Kartë CD për në HDD

3.8MB/sek ¹

Kartë SDHC për në HDD

4.3MB/sek ¹

HDD për në kompjuter

7.5MB/sek

SKEDAT E MBËSHTETURA

Imazhe

JPEG, TIFF, Canon RAW ¹

Filma

MPEG 1/2/4, MotionJPEG

Audio

MP3, WAVE

Validim të të dhënave të shkarkuara

Po

JETËGJATËSIA E BATERISË

Shkarkim në kartën CF

Deri në 40 karta 1GB ¹ ²

Shkarkim në kartën SD

Deri në 32 karta 1GB ¹ ²

Shkarkim në kartën SDHC

Deri në 10 karta 4GB ¹ ²

Prezantim “Slide show”

3h 21 min

Shikim filmi (me spikera)

2h 35 min

Shikim filmi (me kufje)

3 orë

Muzikë e luajtur (me spikera)

4h 15 min

Shikim filmi (me kufje)

4h 45 min

INTERFACE

Brenda

Slot karte CF/Microdrive, Slot karte SDHC/SD/MMC, USB 2.0 me shpejtësi të lartë

Jashtë

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, dalje AV (NTSC/PAL), Kufje

Spiker

Po

Pictbridge

Po

Ekrani i imazheve fikse

Unik, Unik me informacion, Indeks dhe shfaqje slajdesh

Siguria

Fjalëkalim 4-8 shifror

Gjuhët

16


(Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Hollandisht, Danisht, Finlandisht, Italisht, Norwejisht, Sueisht, Spanjisht, Rusisht, Polonisht, Greqisht, Portugisht, Japonisht, Kineze Tradicionale)

Firmware përditësohet nga përdoruesit

Po

OS e mbështetur

Windows Vista, Windows XP (edicioni Home/Professional), Windows 2000 (SP4) / Mac OS X (10.2 - 10.4)

KUSHTET E FUNKSIONIMIT

Temperatura

5ºC - 35ºC

Lagështia

10% - 80%

ENERGJIA

Tipi i baterisë

Bateri e rikarikueshme Li-ion BP-511A

Adaptor energjie AC

Po, opsionale

DIMENSIONET

Madhësia

139.5 x 80.5 x 33.5mm

Pesha (pa bateri)

Afërsisht 289g

Pesha (me bateri)

Afërsisht 370g

AKSESORËT

Përfshirë

Bateri Li-ion BP-511A, Karikues baterie CB-5L, Mbështetëse, Kabëll USB, kabëll AV, kuti qese, rrip dore¹

Opsionale

Përshtatës kompakt fuqie CA-570, karikues Baterie CG-570, Komplet kabllosh baterie për makinë CR-560

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet e produkteve mund të ndryshojnë pa paralajmërim

Shënimi në fund të faqes

¹ Vetëm D-SLR RAW (CRW/CR2) të Canon, nuk është i ndërveprueshëm me imazhe RAW të kamerave të tjera të Canon-it

¹ Vlerë tipike moduli LCD

¹ LCD modeule typical value

¹ Kur përdor Sandisk Extreme™ III 1GB CF dhe karta SD, Toshiba 4G SDHC klasi 4


² Me 20ºC BP-511A plotësisht e ngarkuar, në fillimin e çdo tipi operimi

¹ Kur përdor Sandisk Extreme™ III 1GB CF dhe karta SD, Toshiba 4G SDHC klasi 4


² Me 20ºC BP-511A plotësisht e ngarkuar, në fillimin e çdo tipi operimi

¹ Kur përdor Sandisk Extreme™ III 1GB CF dhe karta SD, Toshiba 4G SDHC klasi 4


² Me 20ºC BP-511A plotësisht e ngarkuar, në fillimin e çdo tipi operimi

¹ Aksesorët e përfshirë janë mund të ndryshojnë pa paralajmërim

¹ Kur përdor Sandisk Extreme™ III 1GB CF dhe karta SD, Toshiba 4G SDHC klasi 4

¹ Kur përdor Sandisk Extreme™ III 1GB CF dhe karta SD, Toshiba 4G SDHC klasi 4

¹ Kur përdor Sandisk Extreme™ III 1GB CF dhe karta SD, Toshiba 4G SDHC klasi 4