Canon EF 135mm f/2.8 (with Softfocus)

EF 135mm f/2.8 (with Softfocus)

EF 135mm f/2,8 është një lentë unike. Kontrolli i saj i fokusimit të butë (Softfocus) lejon që të rregullohet mprehtësia, duke e bërë ideale për portrete, ku një shkëlqim i lehtë mund të përmirësojë tonet e lëkurës për një rezultat të hijshëm.

Përfitimet

  • Kontroll Softfocus
  • Lentë telefoto
  • Hapje f/2.8
  • Sistem fokusimi automatik AFD
  • Distanca më e afërt e fokusimit 1,3m
  • Përmasa e filtrit 52mm
  • Veshjet Super Spectra ulin hijezimin dhe flakërimin

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EF 135mm f/2.8 (with Softfocus)

Kontrolli i fokusit


EF 135mm f/2.8 është e pajisur me funksionin Softfocus të Canon. Me këtë, fotografi mund të zgjedhë midis dy cilësimeve të ndryshme të fokusimit të butë si edhe të përdorë normalisht lenten për rezultate të mprehta brisk.

Montim Lenteje Plotësisht Elektronik


Një motor AF i integruar siguron performancë të shpejtë autofokusimi. Diafragma elektromagnetike e lentës siguron kontroll jashtëzakonisht të saktë mbi pozicionimin e hapjes.

Veshja Super Spectra


Veshjet Super Spectra sigurojnë ekuilibër të saktë të ngjyrës dhe përmirësojnë kontrastin. Ato gjithashtu zvogëlojnë hijet dhe shkëlqimin – një problem i zakonshëm i shkaktuar nga drita që rikthehet nga një sensor i kamerës.

Turbullirë e ëmbël e sfondit


Një hapje virtualisht rrethore jep zonave jashtë fokusit një ndjesi më të butë dhe më uniforme. Objektet e mprehta në sfond i rezistojnë turbullirës të ëmbël në sfond.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EF 135mm f/2.8 (with Softfocus), veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.