Canon EF 85mm f/1.2L USM

EF 85mm f/1.2L USM

This lens is an EF 85mm 1.2 L USM.

Përfitimet

  • Focal length and maximum aperture: 85 mm 1:1.2
  • Lens construction: 8 elements in 7 groups
  • Diagonal angle of view: 28°-30°
  • Focus adjustment: Front group linear extension system with USM
  • Closest focusing distance: 0.95m / 3.1ft
  • Filter size: 72mm

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EF 85mm f/1.2L USM

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EF 85mm f/1.2L USM, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.