Canon EF 24mm f/1.4L USM

EF 24mm f/1.4L USM

Lentja është një EF 24 mm 1.4 L USM.

Përfitimet

  • Ndërtimi i lenteve: 11 elemente në 9 grupe
  • Këndi diagonal i shikimit: 84°
  • Rregullimi i fokusimit: Sistetmi i fokusimit të pjesës së prapme me USM
  • Distanca më e afërt e fokusimit: 0.25m / 0.8ft
  • Madhësia e filtrit: 77mm

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EF 24mm f/1.4L USM

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EF 24mm f/1.4L USM, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.