Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS II kompakt dhe i përballueshëm ofron performancë të fuqishme për telefoto. Stabilizues imazhi me 4-ndalesa me zbulim automatik të panoramës shuan në mënyrë efektive turbullimin në dritë të dobët.

Përfitimet

  • Lente zmadhimi telefoto e lirë
  • gjatësi fokale ekuivalente 88-400 mm
  • Stabilizues imazhi me 4-ndalesa me zbulim automatik të panoramës
  • Element UD
  • Veshjet Super Spectra
  • Diaframë rrethore

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

Zmadhim telefotoi fuqishëm, i lirë


EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS II është një lentë zmadhimi telefoto që kombinon performancën e fuqishme me cilësinë e lartë të imazhit. Me një gjatësi fokale ekuivalente prej 88-400 mm në formatin 35 mm, është ideal fotografët që kërkojnë lente të lira të gjithanshme për fotografinë e telefotos për qëllime të përgjithshme.

Stabilizues imazhi me zbulim automatik të panoramës


Për të luftuar efektet e dridhjes së kamerës, EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS II përfshin teknologjinë më të fundit të Stabilizuesit të imazhit të Canon me kompensim me 4-ndalesa. Kjo lejon përdorimin e shpejtësisë së shkrehësit deri në 4 herë më të ngadalta pa rritje të ndjeshme në turbullimin e imazhit. Zbulimi automatik i panoramës automatikisht çaktivizon stabilizuesin e imazhit ose në drejtimin horizontal ose në atë vertikal kur ndjek subjektet që lëvizin.

Element lentesh UD


EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS II ka një element lenteje Canon UD (Ultra-low Dispersion) për të shuar efektet e aberracineve kromatike dytësore - për imazhe me kontrast të lartë të qartë dhe të mprehtë pa dalë nga intervali i zmadhimit.

Veshje Super Spectra


Veshjet Super Spectra luftojnë hijen dhe flakërimin duke thithur dritën që mund të reflektohet nga sensorët e aparatit digjtal ose elementet e brendshme të lenteve. Veshjet Super Spectra gjithashtu sigurojnë ekuilibrim të saktë të ngjyrave dhe rezultate të mprehta me kontrast të lartë.

Diafragma e aparturës rrethore


Për fotot e bëra në apertura të mëdha, një diafragmë rrethore e aperturës krijon turbullim të qetë, të barabartë - ideal për theksimin e subjekteve të fotografuar ndaj sfondeve shqetësues.

Xham pa plumb


Vetëm xhami pa plumb, i këndshëm për mjedisin përdoret në ndërtimin e EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS II.

Pajisjet shtesë


EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS II vjen me një kapak për lentën dhe kapak për pluhurin. Një kapak i lentës (ET-60) dhe kuti e lentës (LP1019) janë të disponueshëm si pajisje shtesë opsionale.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.