Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Duke ofruar një interval zmadhimi shumëqëllimësh nga kënd i gjerë në telefoto dhe duke pasur Stabilizues imazhi me 4-ndalime nga Canon, EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS ka gjithanshmëri të plotë çfarëdo që të jenë nevojat tuaja.

Përfitimet

  • Zmadhim me fuqi të lartë, i gjithanshëm ekuivalent me 7,5x, 29-216 mm, EF-S
  • Stabilizues imazhi me 4-ndalime
  • Panoramë automatike dhe zbulim trekëmbëshi
  • Fokusim i afërt 0,45 m
  • Lente UD dhe asferike
  • Veshje Super Spectra
  • Hapje rrethore me 6-tehe
  • Mbulim opsional i lentes

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Lentja e zmadhimit me shumë funksione


Duke ofruar një interval gjatësie vatrore efektive ekuivalent me 35 mm prej afërsisht 29-216 mm, EF-S 18-135 mm f/3,5-5,6 IS kombinon shumicën e të gjitha gjatësive vatrore popullore në një lente Qoftë me kënd të gjerë për peisazhe apo telefoto për ditë sportive, EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS i mbulon nevojat tuaja.

Stabilizator imazhi


EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS ka Stabilizues Imazhi (IS) me 4 ndalesa nga Canon. Ideal për kushte me dritë të dobët kur s'mund të përdoret trekëmbësh. Sistemi me Stabilizues imazhi lejon shpejtësi shkrehësi deri në 4 ndalesa më të ngadalta sesa normalja që mund të përdoren pa shkaktuar mjegullim të imazhit.

Bukuria nuk është përgjithësisht sipërfaqësore


EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS gjithashtu ka konstruktin e ri të jashtëm të Canon për lentet, me një veshje me thurje për një ndjesi të sofistikuar që përshtatet me aparatin tuaj EOS.

Fokus automatik me shpejtësi të lartë


Një motor i ri DC me autofokus i kombinuar me një CPU me shpejtësi të lartë dhe algoritëm të përmirësuar AF mundëson performancë të shpejtë dhe të saktë me fokusim automatik.

Veshje Super Spectra


Veshja e lentes Super Spectra nga Canon përdoret për të parandaluar flakërimin dhe hijezimin. Këto janë më të prirura të ndodhin me aparatet dixhitale për shkak të reflektimit nga sensori i imazhit. Përdorimi i veshjeve të lenteve të optimizuara parandalon flakërimin dhe hijezimin dhe siguron ekuilibër të shkëlqyer ngjyrash dhe kontrast.

Zbuloni “bokeh” e mirë


Një hapje rrethore me 6 tehe siguron një turbullim sfondi kënaqës. Kjo mund të përdoret për të rritur portretet duke krijuar detaj sfondi turbullues duke e bërë subjektin më goditës.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.