Canon Wi-Fi Adapter W-E1
Specifikimet

Përmasat

24,0 × 32,0 × 2,1mm

Pesha

2g

Mjedisi i përdorimit

0 – 40 °C, 85% ose më pak lagështirë

Specifikimet në detaje

ADAPTOR WI-FI

Tipi i Adaptorit Wi-Fi

Adaptor për transferimin e imazheve i pajtueshëm me IEEE802.11b, IEEE802.11g, IEEE802.11n Wireless LAN

Dizajni i Adaptorit Wi-Fi

Kartë SD (pa memorie të brendshme)

Kamerat e përputhshme

EOS 7D Mark II1, EOS 5DS2, EOS 5DS R3

FUNKSIONET WI-FI

Komunikim me smartfonë

Imazhet mund të shikohen, kontrollohen dhe merren duke përdorur një smarfton
Kontroll i kamerës në distancë duke përdorur një smarfton

Përdorim në distancë me EOS Utility

Funksionet e kontrollit dhe funksionet e shikimit në distancë të EOS Utility mund të përdoren me valë

KOMUNIKIMI

Softueri lidhës

EOS Utility (për PC dhe Mac)
Aplikacioni Canon Camera Connect (për pajisje të pajtueshme Android dhe iOS)

Formatet e mbështetura për transferimin e skedave

JPEG, MP4

Lidhja NFC

Nuk mbështetet

Maks. Numri i lidhjeve

1

RRJETI LAN PA TELA

Përputhja me standardet

IEEE 802.11b
IEEE 802.11g
IEEE 802.11n

Diapazoni i transmetimit

Approx. 10m

Frekuenca e transmetimit

2412 deri 2462 MHz / Kanalet: 1 deri 11 kanale

Metodat e konfigurimit të Wireless LAN

Wi-Fi Protected Setup (WPS)
Kodi PIN

Metodat e lidhjes

Metoda e pikës të aksesit të kamerës / Infrastruktura (IEEE 802.11n/11b/11g)

Enkriptim

WEP, TKIP, AES

Shfaqja e fuqisë së sinjalit

Tregohet në një shkallë nga një deri në katër në panelin LCD të pasmë të kamerave, në një ikonë antene

Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit përveç ku tregohet ndryshe dhe mund të ndryshohen pa u njoftuar

  1. Duhet përditësim i firmuerit
  2. Duhet përditësim i firmuerit
  3. Duhet përditësim i firmuerit