EOS Remote

Zgjeroni më tej aftësitë e EOS-së dhe smartfonit tuaj.

EOS Remote është një kërkesë për Apple iOS apo Android telefoni inteligjent. Kur përdoret me kamerat EOS me të pajisura me Wi-Fi të integruar, ai bëhet një aksesor i fuqishëm që mund të mbani në xhep. EOS Remote bën të marrë fotografitë dhe të kontrolluar imazhet më i përshtatshëm.

Karakteristikat

Mundësitë krijuese për rritjen e fotografisë kur ju përdorni funksionin e largët me Live View të aktivizuara, duke e bërë edhe më shumë argëtim fotografisë. EOS Remote app ofron mundësinë të shpejt të kontrolluar fotot në kamera duke përdorur një smartphone. Ju mund të transferimit dhe për të shpëtuar imazhet në smartphone tuaj apo edhe të ndani ato me miqtë apo familjen.

EOS Remote lejon lidhjen nëpërmjet pikave të aksesit (infrastruktura), por edhe në mjedise pa pikat e hyrjes, ajo mund të përdoret në qoftë se ju keni vetëm një aparat fotografik dhe një smartphone. Ajo mund të përdoret në vende ku rrjetet Wi-Fi janë të pakta, të tilla si qytetet jashtë, mbi brigjet, në male, ose në studiot e bodrumit, dhe në trena apo makina ku sinjalet janë të vështirë për të kapur.

Foto grup me fotografit në to janë bërë më të lehtë.

Me Live View, ju mund të shikoni imazhe nga vende të largëta.

Shpejt shikoni fotot tuaja, pa pasur nevojë të marrë aparatin tuaj nga qese.

Miqtë tuaj mund të zgjidhni dhe ruajtur fotot që ata duan.

Detajet e EOS Remote (Ju lutem kini parasysh Android iOS app dhe mund të ndryshojnë në dukje).

EOS Remote - Menyja kryesore

(a) Parametrat e aplikacionit
(b) Në-Kamera Image Viewer / Image Transferimi dhe Ruajtja
(c) Live View Remote / Remote Release
(d) Wi-Fi Udhëheqësi i lidhjes

Live View Remote

Ju mund të marrë fotografi vetëm duke kontrolluar ekranin tuaj smartphone duke përdorur funksionin Live View Remote.

(a) [Kthehu në krye meny] buton
(b) informatat Image ekran ON / OFF butonin
(c) [Kuçja e rrotulimit] butoni
(d) [Fillim/Fund Live View] butoni
(e) Korniza e kaltër: kornizë AF
(f) Korniza e bardhë: Korniza e zgjeruar
(g) [Zgjeroj/Mbledh afishoj] butoni
(h) [Shfaqen fotografitë të bëra në detaje] butonin
(I) [Fokus (gjysmë-shtyp qepen)] butonin
    (I fshehur sipas parazgjedhjes. Bëje ekran në Parametrat e aplikacionit)
(j) [Release Remote] butoni
(k) Cilësimet Shooting butoni

 

Ju mund të kontrollojë TV, AV, ISO, dhe ekspozimi sipas përcaktimit dial kamera mode.

liveview01

(figura majtas) Shtypni [Cilësimet e rregjistrimit] butonin për të shfaqur butonin Settings rregullimit.
(figura djathtas) Zgjidh vendosjen për të rregulluar

liveview02

Cilësimet të ndryshme janë shfaqur në ekran. Ju mund të rregullojë këto nëpërmjet falë operacion intuitive në panelin me prekje.

Ju mund të kontrolloni në fokus në ekran smartphone dhe veprojnë automatik. Gjithashtu, zgjerimi fokus kontrolloni me smartphone.

Zgjidh zonën fokus duke prekur.
Kornizë e bardhë: kornizë Zgjeruar
Kornizë e kaltër: kornizë AF

Zgjeroj përqëndrohet kornizë nga përgjimi të dyfishtë.

Prekni butonin fokus me kornizë ku ju doni atë.

Kornizë kthehet e gjelbër.

Ju mund lirimin largët nga telefoni inteligjent. Ka dy disponimi qepen për të zgjedhur nga:

Me butonin fokus
(a) (gjysmë-shtyp qepen) Fokus butonin
(b) butonin Remote Release
Buton Fokusi nuk është fiksuar Ju mund ta vendosur atë për të shfaqur në ekran Parametrat e aplikacionit.

Pa butonin fokus
(c) Fokus + Release buton
Thjesht shtypni butonin për të automatikisht të përqëndrohet dhe lirimin e qepen.

(Gjysmë-shtypje qepen) Fokus buton:
Shtypur poshtë bën fokus të shkoni në kornizën e kaltër

Buton Release
Lëvizur gishtin tuaj në butonin qepen me butonin fokus prekur ende do të marrë një foto të fokusuar siç duhet.

Në-Kamera Image Viewer

Ju mund të shpejt dhe lehtë të shikoni imazhet në aparatin tuaj me smartphone tuaj. Ju lehtë mund të shikoni imazhet në normë, kamera ato, ose fshini ato, ashtu si në qoftë se ju hequr pasme ekran kamera e LCD.

Të parregulluara
(a) Renditja
(b) Kërce

Tabela (me informacion të imazhit)

Ju mund të ndryshojë imazhet nga, vlerësimi ose data në qoftë rendi ngjitës ose rendi zbritës.

Lëvizin menjëherë në dosjen e specifikuar.

Prekni një imazh për të zgjedhur. Pastaj, të dhënat shfaqur. Poashtu mund të shikoni informacionin e foto.
(c) Ruaj te smartphone
(d) Dërgo imazhin si email
(e) Vlerësim
(f) Fshi imazhin nga kamera

Transferimi i fotografisë dhe Ruajtje

Ju mund të transferimit dhe për të shpëtuar imazhet në aparatin tuaj për smartphone tuaj ju bërë të mundur për të ndarë ato. Imazhet do të ruhen në madhësinë optimale për të dy cilësi dhe shpejtësi të transferimit kur transferimit të smartphone, imazhet RAW do të konvertohet në JPG. Çdo imazhe të cilat kanë zgjidhjen më të madhe se, S2 (1920x1280), do të ridimensionuar për JPG S2 dhe u transferua në smartphone. Film fotografi MOV nuk mund të transferohet. Minijatura vetëm mund të shfaqet.

Zgjidhni butonin "Veprim" në pjesën e poshtme të majtë të ekranit Miniatura.

Përzgjedh [Ruaj për albumi i kamerës] në menynë e afishuar.

Pas zgjedhjes imazhet, zgjidhni [Ruaj] në fund të drejtën

Ruajtja është e plotë!

Shkarkoni

Në dispozicion së shpejti në dyqane app mëposhtme.

[LOCAL] Picture_App Store Logo

[LOCAL] Picture_Google Play

Kërkesat

Kamera Canon

Sistemet operative telefoni inteligjent

  • Apple iOS: 5.0 ose më i ri
  • Android OS: 2.3.3 ose më i ri

Produktet Ndihmëse

  • Apple iOS: 5.0 ose më i ri
  • Android Os: 2.3.3 ose më i ri (smartphone)
  • *Tabletat nuk janë të garantuara për të punuar