Lente dhe Aksesorë - EOS-1D X Mark II

hero

Lente dhe Aksesorë

Lentet

Kamera EOS-1D X Mark II ju sjell në botën e EOS si kurrë më parë. Gjeni lenten e duhur për t’iu përshtatur stilit tuaj dhe zgjidhni aksesorët që janë bërë për performancë.

EF-200

EF200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

Një superzmadhim unik

Një lente Canon seria L e pajisur me zgjatues 1.4x të integruar, stabilizues imazhi me 4 ndalesa, plus tre metoda IS. Shtojani këtë kamerës EOS-1D X Mark II për zgjidhjen më të fundit të superzmadhimit të sporteve dhe botës së egër, aty ku edhe subjektet e largëta mund të futen në kuadro duke pasur një impakt.

Mësoni më shumë

Pajisje shtesë