Meet the Action Heroes

Fotografët Pro

Tako Heronjtë e Aksionit

City Surfers: Samo Vidic

“Kjo është kamera që të duhet për të bërë një punë si kjo.”

Mësoni më shumë

Sporte dhe aksion: Richard Walch

“Kjo është teknologjia në EOS-1D X Mark II që më lejon të punoj në mënyrë më krijuese”

Mësoni më shumë

EOS-1D X Mark II Lifestyle Richard Walch Circus

Motorsportet: Frits van Eldik

"Kjo kamerë është prodhuar pikërisht për mënyrën time të punës..."

Mësoni më shumë

Sportet: Eddie Keogh

“Mund ta përdor menjëherë. Kaq e mirë është."

Mësoni më shumë