Canon PowerShot SX700 HS Specifikimet

SENSORI I FIGURËS

Lloji

CMOS i llojit 1/2.3 i ndriçuar nga pas

Pikselët Efektive

Rreth 16,1M

ASPECT RATIO

Lloji i Filtrit të Ngjyrës

Ngjyra Parësore

PËRPUNUES IMAZHI

Lloji

DIGIC 6 me teknologji iSAPS

LENTË

Gjatësia Vatrore

4.5 – 135.0 mm (35 mm e barasvlefshme: 25 – 750 mm)

Zmadhimi

Optik 30x


ZoomPlus 60x


Digital Përafër. 4,0x (me Tele-Kovertues Digital Përafër. 1.6x ose 2.0x¹)


E kombinuar Afërsisht 120x

f maksimale/numri

f/3,2 – f/6,9

Ndërtimi

13 elementë në 10 grupe (3 lente UD, 2 lente asferike nga të dyja anët)

Stabilizim Imazhi

Po (lenta lloji me zhvendosje), Përafër. 2,5-ndalesa¹. IS inteligjent

FOKUSIMI

Lloji

TTL

Sistemi AF/ Pikët

AiAF (Zbulimi i Fytyrës / 9 pika), 1 pikë AF (fiksuar në qendër)

Modalitetet AF

I vetëm, I vazhdueshëm, Servo AF/AE¹, Regjistrimi AF

Zgjedhja e Pikës AF

Madhësia (Normale, E vogël)

Bllokimi AF

Po

Rrezja e Dritës Ndihmëse AF

Po

Fokusim Manual

Po, plus MF Peaking

KLLAPAT E FOKUSIMIT

Distanca më e Vogël e Fokusimit

1cm (W) nga pjesa e përparme e lentës në makro

KONTROLL I EKSPOZIMIT

Modalitetet e matjes

Vlerësues, (i lidhur me kuadrin AF të Zbulimit të fytyrës), mesatare të qendërzuar, Vend (qendër)

Bllokimi AE

Po

Kompensimi i Ekspozimit

+/- 2 EV në rritje me ndalesa 1/3.


i-Contrast i Përmirësuar për korrigjim automatik dinamik diapazoni

Ndjeshmëria ISO

AUTO, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200

SHKREHËSI

Shpejtësia

1 – 1/3200 sek. (paracaktuar nga fabrika)


15 – 1/3200 sek. (diapazoni gjithsej - ndryshon nga modaliteti i fotografimit)

BALANCIMI I NGJYRAVE

Lloji

TTL

Cilësimet

Automatik (duke përfshirë Zbulim Fytyre WB), Dritë dite, Vrenjtur, Tungsten, Fluoreshent, Fluoreshent H, Personalizuar.


Korrigjimi i WB në shumë zona i disponueshëm në Automatik-un e Zgjuar

MATRICA E NGJYRAVE

Lloji

sRGB

MONITORI LCD

Monitor

7,5 cm (3,0”) PureColor II G (TFT). Rreth 922.000 pika

Mbulimi

Rreth 100%

Shkëlqimi

I rregullueshëm te një nga pesë nivelet. LCD me shkëlqim të shpejtë

BLICI

Modalitetet

Automatik, Blici Manual i ndezur / i fikur, Sinkronizim i Ngadaltë

Shpejtësi e Ngadaltë e Sinkronizimit

Po Shpejtësia më e madhe 1/2000 sek.

Zvogëlimi i Syrit të Kuq

Po

Kompensimi i Ekspozimit të Blicit

+/- 2 EV në rritje me ndalesa 1/3. Zbulimi i fytyrës FE, Siguria FE, Ekspozimi i zgjuar i blicit

Bllokimi i Ekspozimit të Blicit

Po

Rregullimi Manual i Energjisë

3 nivele me blic të brendshëm

SINKRONIZIMI I PERDES SË DYTË

Distanca e Blicit të Integruar

50 cm – 3,5 m (Gj) / 1,0 m – 2,0 m (L)

FOTOGRAFIMI

Modalitetet

I Zgjuar Automatik (21 skena të zbuluara), Hibrid Automatik, Shkrepje Kreative, Programi AE, Prioriteti i shkrehësit AE, Prioriteti i aperturës AE, Manual, Kontrolli i Shikimit të Drejtpërdrejtë, Sporte, SCN (Portret, Shkrehësi i Zgjuar (Buzëqeshje, Kohëmatës automatik me shkrepje syri, Kohëmatës automatik fytyre), Shpërthimi me shpejtësi të lartë HQ, Skena Natën Gjatë Mbajtjes Në Dorë, Ndriçim i Ulët (4.0 MP), Dëborë, Fishekzjarrë), Filtra krijues (Efekti i Syrit të Peshkut, Efekti i Miniaturës, Efekti i Kamerës Lodër, Monokrom, Fokusi i Butë, Super i Gjallë, Efekti i Posterit), Pa u dukur, Film

Modalitetet në film

I Zgjuar Automatik (21 skena të zbuluara), Standard, Program AE, Portret, Efekti i miniaturës, Monokrom, Super i gjallë, Efekti i posterit, Borë, Fishekzjarre, Film iFrame, Film me Lëvizje Super të Ngadaltë

Efektet e Fotografisë

Ngjyrat e mia (Ngjyrat e mia joaktive, I gjallë, Neutral, Sepia, Bardhë e zi, Film pozitiv, Ton lëkurë më i hapur, Ton lëkure më i errët, Blu e gjallë, Jeshile e gjallë, E kuqe e gjallë)

Modalitetet e shtypjes

I vetëm, me drejtim Automatik, I vazhdueshëm, I vazhdueshëm me AF, Kohëmatës automatik

Fotografim i Vazhdueshëm

Rreth 3,1 poza/sek.(derisa karta e kujtesës të mbushet plot)¹²


Flakërim me shpejtësi të lartë HQ: 8.5 shkrepje/sek., deri në 4 shkrepje

PIKSELËT E REGJISTRIMIT / NGJESHJA

Madhësia e Imazhit

4:3 - (L) 4608 x 3456, (M1) 3264 x 2448, (M2) 2048 x 1536, (S) 640 x 480


16:9 - (L) 4608 x 2592, (M1) 3264 x 1832, (M2) 1920 x 1080, (S) 640 x 360


3:2 - (L) 4608 x 3072, (M1) 3264 x 2176, (M2) 2048 x 1368, (S) 640 x 424


1:1 - (L) 3456 x 3456, (M1) 2448 x 2448, (M2) 1536 x 1536, (S) 480 x 480


Ndryshim madhësie në rihapje (M2, S)

Ngjeshja

E shkëlqyeshme, E mirë

Filma

(Full HD) 1920 x 1080, 60 fps/30fps, (HD) 1280 x 720, 30 fps, (L) 640 x 480, 30 fps


Filmi me Lëvizje Super të Ngadaltë (L) 640 x 480, 120fps, (M) 320 x 240, 240fps


Efekti Miniaturë (HD, L) 6 kns, 3 kns, 1,5 kns


Film Hibrid Automatik (HD) 30fps


Film iFrame (Full HD) 30fps

Gjatësia e Filmit

(HD të Plotë & HD) Deri në 4 GB ose 29 min. 59 sek.¹


(L) Deri në 4 GB ose 1 orë²

LLOJET E SKEDARËVE

Lloj imazhi i palëvizshëm

Ngjeshje JPEG (i përputhshëm me Exif 2.3 [Printim Exif] / Rregulli i konstruktit për sistemin e skedarëve të aparatit, i përputhshëm me Formatin e Urdhrit të Printimit Digital [DPOF] Version 1.1

Filma

MP4 [Video: MPEG-4 AVC / H.264, Audio: MPEG-4 AAC-LC (stereo)]

PRINTIM DIREKT

Printerët Canon

Printerë Kompaktë Fotografish Canon SELPHY dhe Printerë Canon Inkjet me mbështetje PictBridge

PictBridge

Po (përmes USB ose LAN me Valë)

KARAKTERISTIKA TË TJERA

GPS

GPS përmes celularit (i lidhur me telefonin e zgjuar të pajtueshëm)

Korrigjim i syrit të kuq

Po, gjatë fotografimit dhe rishikimit

KATEGORIA IME

Sensor Inteligjent Orientimi

Po

Histogrami

Po

Zmadhimi i rishikimit

Rreth 2x – 10x

Kohëmatësi Automatik

Rreth 2 ose 10 sek. ose i personalizuar

Gjuhët e Menysë

Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Holandisht, Danisht, Finlandisht, Italisht, Greqisht, Norvegjisht, Portugalisht, Rusisht, Suedisht, Spanjisht, Ukrainisht, Polonisht, Hungarisht, Turqisht, Kinezisht e thjeshtuar, Kinezisht(tradicionale), Japonisht, Koreanisht, Thailandisht, Arabisht, Rumanisht, Farsisht, Indisht, Majazisht, Indonezisht, Vietnamisht, Hebraisht

NDËRFAQJA

Kompjuter

USD me shpejtësi të lartë (MTP, PTP), lidhës i dedikuar (Mini-B i përshtatshëm)

Tjetër

Mikro Konektor HDMI (i pajtueshëm me HDMI-CEC), dalja A/V (PAL/NTSC)

Kompjuter/Tjetër

Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n), (vetëm 2.4 GHz), me mbështetje NFC¹

KARTA E KUJTESËS

Lloji

SD, SDHC, SDXC

SISTEMI I SHFRYTËZIMIT QË MBËSHTETET

PC dhe Macintosh

Windows 8 / 8.1 / 7 SP1 / Vista SP2 / XP SP3


Mac OS X 10.7 / 10.8 / 10.9


Për lidhjen Wi-Fi me një kompjuter:


Windows 8 / 8.1 / 7 SP1


Mac OS X 10.7 / 10.8.2 or later / 10.9

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Shfletim dhe Printim

ImageBrowser EX

Tjetër

PhotoStitch, Map Utility

BURIMI I ENERGJISË

Bateri

Bateri të rikarikueshme Li-ion NB-6LH (bateria dhe ngarkuesi të dhënë)

Jeta e baterisë

Rreth 250 shkrepje


Metodë Eko: 360 shkrepje


Rreth 240 min. rishikim

Furnizimi me energji A/C

Opsional, Takëm Përshtatësi AC ACK-DC40

PAJISJET SHTESË

Kasat / Rripat

Kasa e butë DCC-1570

TELEKOMANDA/ÇELËSI

Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

Takëm përshtatësi AC ACK-DC40, Ngarkuesi i baterisë CB-2LYE

Tjetër

Kabëll ndërfaqeje IFC-400PCU

SPECIFIKIMET FIZIKE

Mjedisi i përdorimit

0 – 40 °C, 10 – 90% lagështirë

Dimensionet (GjxLxTh)

112,7 x 65,8 x 34,8 mm

Pesha

Rreth 269 g (përfshirë baterinë/bateritë dhe kartën e memories)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet.

Shënimi në fund të faqes

¹ Në varësi të madhësisë së imazhit të zgjedhur.

¹ Vlerat në në gjatësi fokale optike maksimale. Kamerat, gjatësia fokale e të cilave i tejkalon 350mm (ekuivalente me 35mm) maten në 350mm.

¹ Disa cilësime kufizojnë disponueshmërinë

¹ Në kushtet kur blici nuk ndizet


² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

¹ Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone. Ndihma për Wi-Fi ndryshon sipas pajisjes dhe rajonit. Për më shumë informacion vizitoni www.canon-europe.com/wirelesscompacts

¹ Kartat e mëposhtme të kujtesës Speed Class kërkohen për kohë maksimale rregjistrimi: (HD) 1280 x 720 Speed Class 4 ose më sipër. (HD të plotë) 1920 x 1080 Speed Class 6 ose më sipër. (iFrame) 1280 x 720 Speed Class 6 ose më sipër.


² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories