Canon PowerShot SX620 HS Specifikimet

SENSORI I FIGURËS

Tipi

CMOS i llojit 1/2.3 i ndriçuar nga pas

Pikselët Efektive

Rreth 20,2M ¹

Pikselët Efektive / Gjithësej

Rreth 21,1 M

Lloji i Filtrit të Ngjyrës

Ngjyra Parësore

PËRPUNUES IMAZHI

Tipi

DIGIC 4+ me teknologji iSAPS

LENTË

Gjatësia Vatrore

4,5 - 112,5 mm (35 mm e barasvlershme: 25 - 625 mm)

Zmadhimi

Optike 25x


ZoomPlus 50x


Dixhital afërsisht 4,0x (me telekonvertues dixhital afro 1.6x or 2.0x).


E kombinuar afërsisht 100x ¹

f maksimale/numri

f/3.2 - f/6.6

Ndërtimi

13 elemente në 10 grupe (1 lente Hi-UD, 2 lente UD, 1 lente jo sferike në dy anë UA, 1 lente josferike në dy anë, 1 lente jo sferike në një anë)

Stabilizim Imazhi

Po (lenta lloji me zhvendosje), Përafër. 2.5-stop ¹. Intelligent IS plus 4-akse Enhanced Dynamic IS

FOKUSIMI

Tipi

TTL

Sistemi AF/ Pikët

AiAF (Zbulimi i Fytyrës / 9 pika), 1 pikë AF (fiksuar në qendër)

Modalitetet AF

Njësh, I vazhdueshëm, Servo AF/AE¹, AF me gjurmim

Zgjedhja e Pikës AF

Madhësia (Normale, E vogël)

Rrezja e Dritës Ndihmëse AF

Po

Distanca më e Vogël e Fokusimit

1 cm (Gj) nga pjesa e përparme e lentes në makro

KONTROLLI I EKSPOZIMIT

Modalitetet e matjes

Vlerësues, (i lidhur me kuadrin AF të Zbulimit të fytyrës), mesatare të qendërzuar, Vend (qendër)

Kompensimi i Ekspozimit

+/- 2 EV në rritje me ndalesa 1/3.


i-Contrast i Përmirësuar për korrigjim automatik dinamik diapazoni

Ndjeshmëria ISO

AUTO, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200

SHKREHËSI

Shpejtësia

1 – 1/2000 s (parazgjedhja e fabrikës)


15 – 1/2000 s (diapazoni total - ndryshon sipas modalitetit të regjistrimit)

BALANCIMI I NGJYRAVE

Tipi

TTL

Parametrat

Automatik (duke përfshirë Zbulim Fytyre WB), Dritë dite, Vrenjtur, Tungsten, Fluoreshent, Fluoreshent H, Personalizuar.

MONITORI LCD

Monitor

LCD (TFT) 7,5 cm (3,0”), afro 922 000 pika, riprodhimi i ngjyrave sRGB

Mbulimi

Rreth 100%

Shkëlqimi

I rregullueshëm te një nga pesë nivelet. LCD me shkëlqim të shpejtë

BLICI

Modalitetet

Automatik, Blici Manual i ndezur / i fikur, Sinkronizim i Ngadaltë

Shpejtësi e Ngadaltë të Sinkronizimit

Shpejtësia më e madhe 1/2000 s

Zvogëlimi i Syrit të Kuq

Po

Kompensimi i Ekspozimit të Blicit

Zbulimi i Fytyrës FE, Ekspozimi i Zgjuar i Blicit

Distanca e Blicit të Integruar

50 cm – 4,0 m (Gj) / 1,0 m – 2,0 m (Th)

Blici i Jashtëm

Blic me Fuqi të lartë nga Canon HF-DC2

FOTOGRAFIMI

Modalitetet

Automatik hibrid, Shkrepje krijuese, SCN (Automatik inteligjent (32 skena të zbuluara), P, Portret, Obturatori inteligjent (Buzëqeshje, Kohëmatësi automatik me shkeljen e syrit, Kohëmatësi i fytyrës), Seri me shpejtësi të lartë (5,0 MP), Skenë natën në duar, Dritë e dobët (5,0 MP), Efekti i syrit të peshkut, Efekti miniaturë, Efekti i kamerës lodër, Monokrom, Super i gjallë, Efekti i posterit, Fishekzjarrë, Obturatori i gjatë)

Efektet e Fotografisë

Ngjyrat e mia (Ngjyrat e mia joaktive, I gjallë, Neutral, Sepia, Bardhë e zi, Film pozitiv, Ton lëkurë më i hapur, Ton lëkure më i errët, Blu e gjallë, Jeshile e gjallë, E kuqe e gjallë, Ngjyrë e personalizuar)

Modalitetet e shtypjes

Teke, E vazhdueshme, Kohëmatësi automatik

Fotografimi i Vazhdueshëm

Rreth 2,5 shkrepje/s


Shpërthim me shpejtësi të lartë (5,0 MP): afro 7,1 shkrepje/sek (të gjitha shpejtësitë janë deri në mbushjen e kartës së memories) ¹²

PIKSELËT E REGJISTRIMIT / NGJESHJA

Madhësia e Imazhit

4:3 - (L) 5184 x 3888, (M1) 3648 x 2736, (M2) 2048 x 1536, (M) 2592 x 1944, (S) 640 x 480 ¹


16:9 - (L) 5184 x 2912, (M1) 3648 x 2048, (M2) 1920 x 1080, (S) 640 x 360


3:2 - (L) 5184 x 3456, (M1) 3648 x 2432, (M2) 2048 x 1368, (S) 640 x 424


1:1 - (L) 3888 x 3888, (M1) 2736 x 2736, (M2) 1536 x 1536, (S) 480 x 480


Opsioni i ndryshimit të madhësisë i disponueshëm gjatë rileximit

Ngjeshja

E shkëlqyeshme, E mirë

Filma

(Full HD) 1920 x 1080, 29,97 fps, (HD) 1280 x 720, 29,97 fps, (L) 640 x 480, 29,97 fps

Gjatësia e Filmit

(Full HD dhe HD) Deri në 4 GB ose 29 min 59 s ¹


(L) Deri në 4 GB ose 1 orë ²

LLOJET E SKEDARËVE

Lloj imazhi i palëvizshëm

Ngjeshje JPEG (i përputhshëm me Exif 2.3 [Printim Exif] / Rregulli i konstruktit për sistemin e skedarëve të aparatit, i përputhshëm me Formatin e Urdhrit të Printimit Digital [DPOF] Version 1.1

Filma

MP4 [Video: MPEG4-AVC / H.264, Audio: MPEG4 AAC-LC (monaural)]

PRINTIM DIREKT

Printerët Canon

Printerë Kompaktë Fotografish Canon SELPHY dhe Printerë Canon Inkjet me mbështetje PictBridge

PictBridge

Po (përmes USB ose LAN me Valë)

KARAKTERISTIKA TË TJERA

GPS

GPS me celular (nëpërmjet aplikacionit Canon Camera Connect me pajisjet e përshtatshme inteligjente)

Korrigjimi i syrit të kuq

Po, gjatë fotografimit dhe rishikimit

Sensor Inteligjent Orientimi

Po, me Rrotullim Automatik

Histogrami

Po, gjatë rishikimit

Zmadhimi i rishikimit

Rreth 2x – 10x

Kohëmatësi Automatik

Rreth 2, 10 s ose i personalizuar

Gjuhët e Menysë

Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Holandisht, Danisht, Finlandisht, Italisht, Greqisht, Norvegjisht, Portugalisht, Rusisht, Suedisht, Spanjisht, Ukrainisht, Polonisht, Hungarisht, Turqisht, Kinezisht e thjeshtuar, Kinezisht(tradicionale), Japonisht, Koreanisht, Thailandisht, Arabisht, Rumanisht, Farsisht, Indisht, Majazisht, Indonezisht, Vietnamisht, Hebraisht

NDËRFAQJA

Kompjuter

Bashkuesi i posaçëm USB me shpejtësi të lartë (në përputhje me Micro-B)

Tjetër

Bashkuesi mikro-HDMI (tipi D)

Kompjuter/Tjetër

Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n), (vetëm 2.4 GHz), me suport Dynamic NFC ¹

KARTA E KUJTESËS

Tipi

SD, SDHC, SDXC

SISTEMI I SHFRYTËZIMIT QË MBËSHTETET

PC dhe Macintosh

Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 SP1 ¹


Mac OS X 10.9 / 10.10 / 10.11


Për lidhjen Wi-Fi me një kompjuter:


Windows 10 / 8,1 / 8 / 7 SP1


Mac OS X 10.9 / 10.10


Për mjetin e transferimit të imazheve:


Windows 10 / 8,1 / 8 / 7 SP1


Mac OS X 10.9 / 10.10 / 10.11

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Tjetër

CameraWindow DC


Utilitet Harte


Mjeti i transferimit të imazheve


Aplikacioni Camera Connect i disponueshëm në pajisjet iOS dhe Android

BURIMI I ENERGJISË

Bateri

Bateri të rikarikueshme Li-ion NB-13L (bateria dhe karikuesi të dhënë)

Jeta e baterisë

Rreth 295 shkrepje


Modaliteti Eko: Përafër. 405 shkrepje


Modaliteti i rileximit: Afro 360 min

PAJISJET SHTESË

Kasat / Rripat

Kasë e butë DCC-1500


Çanta e udhëtimit DCC-2400


Kasë Udhëtimi DCC-2500


Organizuesi i Aksesorëve të PowerShot

Blici

Blic me Fuqi të lartë HF-DC2

Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

Karikues Baterie CB-2LHE


Bateria e karikueshme Li-ion NB-13L

Tjetër

Kabëll ndërfaqeje IFC-600PCU

SPECIFIKIMET FIZIKE

Mjedisi i përdorimit

0 – 40 °C, 10 – 90% lagështirë

Dimensionet (GjxLxTh)

96,9 x 56,9 x 27,9 mm

Pesha

Rreth 182 g (me baterinë dhe kartën e memories)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Përpunimi i imazhit mund të shkaktojë një ulje në numrin e pikselave.

¹ Në varësi të madhësisë së imazhit të zgjedhur.

¹ Vlerat në në gjatësi fokale optike maksimale. Kamerat, gjatësia fokale e të cilave i tejkalon 350 mm (ekuivalente me 35 mm) maten në 350 mm.

¹ Disa cilësime kufizojnë disponueshmërinë

¹ Në kushtet kur blici nuk ndizet


² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

¹ Kartat e mëposhtme të kujtesës Speed Class kërkohen për kohë maksimale rregjistrimi: (HD) 1280 x 720 Speed Class 4 ose më sipër. (HD të plotë) 1920 x 1080 Speed Class 6 ose më sipër. (iFrame) 1280 x 720 Speed Class 6 ose më sipër.


² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

¹ Disa cilësime kufizojnë disponueshmërinë

¹ Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone. Ndihma për Wi-Fi ndryshon sipas pajisjes dhe rajonit. Për më shumë informacion vizitoni www.canon-europe.com/wirelesscompacts

¹ Aplikacionet softuer të pajtueshme vetëm me Windows 10 në Windows 10 Metodë Desktopi