Canon PowerShot N2 Specifikimet

SENSORI I FIGURËS

Lloji

CMOS i llojit 1/2.3 i ndriçuar nga pas

Pikselët Efektive

Rreth 16.1M¹

Pikselët Efektive / Gjithësej

Rreth 16.8M

Lloji i Filtrit të Ngjyrës

Ngjyra Parësore

PËRPUNUES IMAZHI

Lloji

DIGIC 6 me teknologji iSAPS

LENTË

Gjatësia Vatrore

5,0 - 40,0 mm (35 mm e barasvlefshme: 28 - 448 mm)

Zmadhimi

Optik 8 herë
ZoomPlus 16 herë
Digital Përafër. 4x¹
E kombinuar Afërsisht 32 herë

f maksimale/numri

f/3,0 - f/5,9

Ndërtimi

8 elementë në 7 grupe (1 lentë asferike nga të dyja anët, 1 lentë asferike nga një anë UA, 1 lente asferike nga një anë)

Stabilizim Imazhi

Po (lenta lloji me zhvendosje), Përafër. 2,5-ndalesa¹. IS inteligjent

FOKUSIMI

Lloji

TTL

Sistemi AF/ Pikët

AiAF (9 pika, Zbulimi i Fytyrës ose AF me Prekje)

Modalitetet AF

I Vazhdueshëm, Servo AF/AE (në modalitetin Automatik), AF me Prekje

Rrezja e Dritës Ndihmëse AF

Po

Distanca më e Vogël e Fokusimit

1 cm (Gj) nga pjesa e përparme e lentes në makro

KONTROLLI I EKSPOZIMIT

Modalitetet e matjes

Vlerësues (lidhur me kuadrin AF të Zbulimit të Fytyrës), Mesatare të qendërzuar, Vend (kuadri AF me Prekje)

Bllokimi AE

Po

Kompensimi i Ekspozimit

+/- 2 EV në rritje me ndalesa 1/3

Ndjeshmëria ISO

AUTO, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200

SHKREHËSI

Shpejtësia

1 - 1/2000 sek. (paracaktuar nga fabrika)
1 - 1/2000 sek. (diapazoni gjithsej - ndryshon nga modaliteti i fotografimit)

BALANCIMI I NGJYRAVE

Cilësimet

Automatik (përfshirë Zbulimin e Fytyrës WB), Dritë dite, Vrenjtur, Tungsten, Fluoreshent, Fluoreshent H.

Lloji

sRGB

MONITORI LCD

Monitor

Lloji me pjerrësi 7,1 cm (2,8") LCD me ekran me prekje PureColor II G (TFT). Rreth 461.000 pika Lloji i aftësisë

Mbulimi

Rreth 100%

Shkëlqimi

I rregulluar te një nga pesë nivelet

BLICI

Modalitetet

Blici Automatik, Manual Ndezur / Fikur

Shpejtësi e Ngadaltë të Sinkronizimit

Po Shpejtësia më e madhe 1/2000 sek.

Distanca e Blicit të Integruar

50 cm - 1,7 m (Gj)

FOTOGRAFIMI

Modalitetet

Automatik i zgjuar (58 skena të zbuluara), Automatik hibrid, P, Shkrepje krijuese, Autoportret, Dritë e ulët (4,0 MP), Efekti i syrit të peshkut, Efekti i miniaturës, Efekti i kamerës lodër, Fokusi i butë, Monokrom

Modalitetet në film

Automatik i zgjuar (21 skena të zbuluara), P, Shkrepje krijuese, Efekti i miniaturës, Monokrom

Modalitetet e shtypjes

I vetëm, Vendosja eutomatike, I vazhdueshëm, Kohëmatësi automatik

Fotografimi i Vazhdueshëm

Rreth 2,7 poza/sek. (derisa karta e kujtesës të mbushet) ¹²

PIKSELËT E REGJISTRIMIT / NGJESHJA

Madhësia e Imazhit

4:3 - (L) 4608 x 3456, (M1) 3264 x 2448, (M2) 2048 x 1536, (S) 640 x 480
16:9 - (L) 4608 x 2592, (M1) 3264 x 1832, (M2) 1920 x 1080, (S) 640 x 360
3:2 - (L) 4608 x 3072, (M1) 3264 x 2176, (M2) 2048 x 1368, (S) 640 x 424
1:1 - (L) 3456 x 3456, (M1) 2448 x 2448, (M2) 1536 x 1536, (S) 480 x 480

Ngjeshja

E imët

Filma

(Full HD) 1920 x 1080, 30 fps, (HD) 1280 x 720, 30 fps, (L) 640 x 480, 30 fps
Efekti Miniaturë (HD, L) 6 kns, 3 kns, 1,5 kns

Gjatësia e Filmit

(HD të Plotë & HD) Deri në 4 GB ose 29 min. 59 sek.¹
(L) Deri në 4 GB ose 1 orë²

LLOJET E SKEDARËVE

Lloj imazhi i palëvizshëm

Ngjeshje JPEG (i përputhshëm me Exif 2.3 [Printim Exif] / Rregulli i konstruktit për sistemin e skedarëve të aparatit, i përputhshëm me Formatin e Urdhrit të Printimit Digital [DPOF] Version 1.1

Filma

MP4 [Video: MPEG4-AVC (H.264), Audio: MPEG4 AAC-LC (stereo)]

PRINTIM DIREKT

Printerët Canon

Printerë Kompaktë Fotografish Canon SELPHY dhe Printerë Canon Inkjet me mbështetje PictBridge

PictBridge

Po (përmes USB ose LAN me Valë)

KARAKTERISTIKA TË TJERA

GPS

GPS përmes celularit (i lidhur me telefonin e zgjuar të pajtueshëm)

Korrigjimi i syrit të kuq

Po, gjatë rishikimit

Sensor Inteligjent Orientimi

Po, me Rrotullim Automatik

Zmadhimi i rishikimit

Rreth 2x - 10x

Kohëmatësi Automatik

Rreth 2 ose 10 sek.

Gjuhët e Menysë

Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Holandisht, Danisht, Finlandisht, Italisht, Greqisht, Norvegjisht, Portugalisht, Rusisht, Suedisht, Spanjisht, Ukrainisht, Polonisht, Hungarisht, Turqisht, Kinezisht e thjeshtuar, Kinezisht(tradicionale), Japonisht, Koreanisht, Thailandisht, Arabisht, Rumanisht, Farsisht, Indisht, Majazisht, Indonezisht, Vietnamisht, Hebraisht

NDËRFAQJA

Kompjuter

USD me shpejtësi të lartë (MTP, PTP), lidhës i dedikuar (Mini-B i përshtatshëm)

Kompjuter/Tjetër

Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n), (vetëm 2.4 GHz), me mbështetje NFC¹

KARTA E KUJTESËS

Lloji

microSD, microSDHC, microSDXC

SISTEMI I SHFRYTËZIMIT QË MBËSHTETET

PC dhe Macintosh

Windows 8 / 8.1 / 7 SP1
Mac OS X 10.8 / 10.9 / 10.10
Për lidhjen Wi-Fi me një kompjuter:
Windows 8 / 8.1 / 7 vetëm SP1
Mac OS X 10.8.2 ose version i mëvonshëm / 10.9 / 10.10
Për mjetin e transferimit të imazheve:
Windows 8 / 8.1 / 7 vetëm SP1
Mac OS X 10.8.2 ose version i mëvonshëm / 10.9 / 10.10

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Shfletim dhe Printim

ImageBrowser EX

Tjetër

CameraWindow DC
PhotoStitch
Utilitet Harte

BURIMI I ENERGJISË

Bateri

Bateri e rikarikueshme Li-ion NB-9L (bateria NB-9L dhe përshtatësi kompakt CA-DC30E (USB) të përfshirë)

Jeta e baterisë

Rreth 200 shkrepje
Metoda Eco rreth 270 shkrepje
Rreth 180 min. rishikim

Furnizimi me energji A/C

Opsional, paketa e përshtatësit AC ACK-DC70

PAJISJET SHTESË

Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

Takëmi i Adaptuesit AC ACK-DC70, Adaptuesi kompakt i energjisë CA-DC30E (USB), Ngarkuesi i baterisë CB-2LBE

SPECIFIKIMET FIZIKE

Mjedisi i përdorimit

0 - 40 °C (5 - 40 °C kur përdorni CA-DC30E), lagështia: 10 - 90%

Dimensionet (GjxLxTh)

80,9 x 62,0 x 32,3 mm

Pesha

Rreth 201 g (duke përfshirë baterinë/bateritë dhe kartën e memories)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Përpunimi i imazhit mund të shkaktojë një ulje në numrin e pikselave.

¹ Në varësi të madhësisë së imazhit të zgjedhur.

¹ Vlerat në në gjatësi fokale optike maksimale. Kamerat, gjatësia fokale e të cilave i tejkalon 350 mm (ekuivalente me 35 mm) maten në 350 mm.

¹ Në kushtet kur blici nuk ndizet
² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

¹ Kartat e mëposhtme të kujtesës Speed Class kërkohen për kohë maksimale rregjistrimi: (HD) 1280 x 720 Speed Class 4 ose më sipër. (HD të plotë) 1920 x 1080 Speed Class 6 ose më sipër. (iFrame) 1280 x 720 Speed Class 6 ose më sipër.
² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

¹ Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone. Ndihma për Wi-Fi ndryshon sipas pajisjes dhe rajonit. Për më shumë informacion vizitoni www.canon-europe.com/wirelesscompacts