Kamerat kundër ujit dhe për regjistrim nën ujë

Kur është fjala për të nxjerrë fotografi mahnitëse në aktivitete sfiduese në natyrë, ju duhet kamera më e mirë e papërshkueshme nga uji për këtë punë - kamera me strukturë të fortë PowerShot D30. Si alternativë, mund të merrni një kasë kundër ujit për çdo kamerë të përputhshme Canon për të fotografuar nën ujë dhe për të siguruar mbrojtjen nga rëra, deti dhe dëbora.